Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes dóna suport al Castell de Montsoriu en les votacions del programa ‘Batalla Monumental’ de TV3


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/19/2022 11:34:53 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOBlanes dóna suport al Castell de Montsoriu en les votacions del programa ‘Batalla Monumental’ de TV3

L’alcalde, Àngel Canosa, acompanyat de regidors i regidores, i ciutadans i ciutadanes de Blanes, s’han afegit a la campanya perquè l’històric monument selvatà arribi a la final

Aquest migdia l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, acompanyat de regidors i regidores del consistori, ha encapçalat l’acció simbòlica que ha tingut lloc davant la façana més històrica de l’edifici consistorial. L’acció també ha comptat amb la participació de ciutadans i ciutadanes del municipi, així com una representació de l’Arxiu Municipal de Blanes per l’especificitat de l’objectiu que es perseguia.


Es tractava de deixar palès el suport del municipi de Blanes a l’històric Castell de Montsoriu en les votacions del programa ‘Batalla Monumental’ de TV3. El passat dijous 13 de gener es va donar el tret de sortida de la competició televisiva amb la finalitat de poder convertir-se en el monument favorit de tots i totes els catalans i catalanes. L’emblemàtica fortalesa, considerada la principal del gòtic català, competeix amb altres nou monuments d’arreu del territori català.


L'alcalde de Blanes, Àngel Canosa, donant suport a la campanya
El passat dijous es va estrenar la nova temporada del programa de Televisió de Catalunya que promovia pel primer episodi una ‘Batalla de Fortaleses’ entre el Castell de Montsoriu, a la comarca de la Selva, i el Castell de Mur, emplaçat al Pallars Jussà. Arran de l’emissió del passat 13 de gener s’ha obert un període de votació que finalitzarà demà dijous a les xarxes socials del programa perquè s’assoleixi el màxim nombre de vots i es pugui passar a la gran final.


El Patronat del Castell de Montsoriu i el Consell Comarcal de la Selva han engegat una campanya a la qual han donat suport diversos municipis del territori, entre ells l’Ajuntament de Blanes, perquè es puguin assolir el màxim nombre de vots possibles. El què està considerat el millor castell gòtic de Catalunya compta amb el suport d’entitats, associacions i els consistoris d ela comarca, així com els consells comarcals del territori gironí, la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme Girona Casta Brava, entre d’altres.Data de realització: 01/19/2022 | Data de la darrera actualització: 01/19/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300