Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els jubilats de la Casa del Mar de Blanes lliuren 600€ a Càritas Interparroquial recollits en una Gala Benèfica


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/20/2022 11:51:27 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

COOPERACIO PROJECTESEls jubilats de la Casa del Mar de Blanes lliuren 600€ a Càritas Interparroquial recollits en una Gala Benèfica

L’alcalde, Àngel Canosa, i la regidora d’Acció Social, Marian Anguita, han encapçalat el simbòlic acte acompanyats de representants de les dues entitats

En circumstàncies normals, al llarg de tot l’any Blanes acull un bon nombre d’activitats organitzades per entitats del municipi amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, a benefici d’alguna causa o ONG. La COVID ha provocat que durant els darrers mesos no n’hagin pogut haver tantes com abans, però almenys sí que se’n va poder organitzar algunes, majoritàriament a finals de l’any passat.


Gala Benèfica Casa del Mar al Teatre de Blanes - Desembre 2021
Una d’elles va ser la que va tenir lloc a mitjans de desembre al Teatre de Blanes. Els impulsors van ser els membres de l’Associació de Prejubilats i Pensionistes de la Casa del Mar de Blanes, que van preparar una Gala Benèfica al llarg de tota una intensa tarda artística. Es tractava justament d’això: de passar una estona entretinguda, alhora que es contribuïa a una bona causa: recaptar fons econòmics a benefici de Càritas Interparroquial de Blanes.

Lliurament de 600€ de la Casa del Mar a Càritas Interprroquial

A canvi de lliurar una donació de 4€ per cada entrada, els i les espectadores van assistir a la funció benèfica on les i els artistes van ser els propis organitzadors: els socis i sòcies, membres i simpatitzants de l’Associació de Prejubilats i Pensionistes de la Casa del Mar. Fruit de la Gala Benèfica, es va aconseguir reunir una quantitat prou a tenir en compte: 636€


Lliurament de la quantitat recollida a la Gala Benèfica
Per entregar-los als seus destinataris, s’ha fet un senzill acte oficial a l’Ajuntament de Blanes, encapçalat per l’alcalde Àngel Canosa i la regidora d’Acció Social, Marian Anguita. Per la seva banda, en representació de les dues entitats protagonistes, també han participat Agapito Barberà i Paquita Vidal, president i tresorera de la Casa del Mar, respectivament; així com Salvador Serres i Jaume Sagrera, president i membre de la junta de Càritas, respectivament.


D'esquerra a dreta: Marian Anguita, Salvador Serres, Jaume Sagrera,
Agapito Barberà, Paquita Vidal i Àngel Canosa
El president de la ONG social ha agraït molt efusivament l’organització de la Gala Benèfica, lamentant que la saturada agenda del mes de desembre impedís als representants de l’entitat solidària assistir a l’espectacle, tal com havien previst inicialment. Per la seva banda, Agapito Barberà ha remarcat que havia estat tot un plaer organitzar l’activitat on, a banda de contribuir a una bona causa, havien aprofitat per donar sortida a les seves inquietuds artístiques.

Una Gala Benèfica amb Ball Modern, Sevillanes, Jotes i Aerodancing

La Gala Benèfica es va acollir al Teatre de Blanes el dissabte 11 de desembre, i al llarg de prop de dues hores es van anar succeint dalt l’escenari diversos grups de jubilats i jubilades que participen habitualment en les activitats que s’organitzen a càrrec de l’Associació de Prejubilats i Pensionistes de la Casa del Mar. Els grups van interpretar diversos balls en cadascuna de les seves intervencions, reblant-les totes elles amb un càlid aplaudiment del públic assistent, còmplice des del minut zero de totes i tots els artistes.


Va haver-hi una completa mostra de diverses modalitats de dansa, com ara ball modern, sevillanes, jotes aragoneses i una especialitat prou desconeguda: l’Aerodancing. L’únic grup que es va quedar sense poder actuar en aquesta ocasió va ser el que balla sardanes, que va haver d’anul·lar la seva intervenció per motius de salut.


Abans de començar la Gala Benèfica es van adreçar a la concurrència dos membres de la junta de l’entitat, que van agrair als i les espectadores la seva assistència que, al seu temps, havia fet possible reunir fons econòmics per lliurar a Càritas Interparroquial. Qui també va conversar amb el públic al llarg de tota la funció va ser un mestre de cerimònies d’excepció, Antoni Coll, qui va fer gala una vegada més del seu savoir faire com a conductor de l’acte.

Data de realització: 01/20/2022 | Data de la darrera actualització: 01/20/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300