Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Rialles oferirà cinc espectacles infantils al Teatre de Blanes de gener a març i titelles al carrer al maig


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/20/2022 11:13:08 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Rialles oferirà cinc espectacles infantils al Teatre de Blanes de gener a març i titelles al carrer al maig

Titelles, Teatre Musical, Pallassos, Màgia i Contes configuren la nova programació que començarà el proper diumenge amb ‘Mare Terra’, de la Companyia del Príncep Totilau

La popular Associació Rialles Blanes ha preparat per aquests primers mesos de 2022 una nova programació que, en la línia del què ja porta sent habitual des de fa 40 anys, es caracteritza per la professionalitat i la qualitat dels espectacles que la configuren. En total, des d’aquest mes de gener i fins a finals de març, hi haurà cinc funcions al Teatre de Blanes, mentre que al maig ja s’avança que hi haurà titelles al carrer.


'Mare Terra', de la Cia Príncep Totilau
aquest proper diumenge, 23 de gener, al Teatre de Blanes
Els cinc espectacles infantils i familiars són a base de diverses arts escèniques, amb el denominador comú de la imaginació com a bitllet perquè tothom, petits i grans, assisteixin a la narració d’històries divertides, originals però també amb un rerefons d’aprenentatge, de creixement personal. Les cinc funcions començaran, com és habitual, els diferents diumenges dels propers mesos a 2/4 de 6 de la tarda.

Primer espectacle: ‘Mare Terra’, de la Companyia del Príncep Totilau

La nova programació de l’Associació Rialles blanes arrencarà diumenge vinent, 23 de gener, amb el primer dels cinc espectacles. Es tracta de ‘Mare Terra’, a càrrec de la Companyia del Príncep Totilau, a base de titelles i actors que hi interactuen. El seu protagonista és en Bernat, un nen de 5 anys que contínuament es fa preguntes de difícil resposta.

Una nit, quan s’acaba d’adormir, uns estranys personatges entraran a la seva habitació i li construiran una carpa de circ perquè se li puguin respondre a en Bernat tots els seus dubtes a través de diferents números. Així, al mateix temps que en Bernat satisfà la seva curiositat, els espectadors també coneixen com va ser l’origen de la vida al planeta Terra, des del Big Bang fins a l’aparició dels éssers humans.


Les quatre restants representacions de Rialles Blanes tindran lloc consecutivament els mesos de febrer i març. El 2 de febrer la companyia T.Gràcia ofereix ‘Berta la Caputxeta, 3a Generació’ i dos setmanes més tard, el 20 de febrer, ‘Desperta’, a càrrec de Jordi del Río. Per la seva banda, el 6 de març el Mag Stigman porta a Blanes ‘El circ dels Impossibles’, i el 27 de març la companyia de teatre Anna Roca l’espectacle titulat ‘Somiacaixes’.

El preu unitari de cada entrada per a tots els espectacles és de 7€, si bé hi ha descomptes i abonaments especials. Així, el paquet per veure els cinc espectacles que es faran al Teatre de Blanes té un preu reduït de 25€. També hi ha la possibilitat de comprar un abonament per veure tres espectacles al preu de 18€, o bé acollir-se al descompte d’1€ per entrada per a família nombrosa acreditada. Val a dir que el descompte només es podrà aplicar en cas que les entrades es comprin a la taquilla del Teatre de Blanes.


Per a la compra anticipada d’entrades online dels espectacles de Rialles cal anar a l’enllaç https://www.teatredelacostabravasud.cat/, i en cas que es vulguin comprar presencialment, es pot fer una hora abans que comenci cada espectacle –és a dir a 2/4 de 5 de la tarda-, a la Taquilla del Teatre de Blanes.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 01/20/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300