Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Hi ha 85 persones ingressades per COVID sumant els Hospitals de Blanes i Calella i els dos sociosanitaris


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/21/2022 10:50:39 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Hi ha 85 persones ingressades per COVID sumant els Hospitals de Blanes i Calella i els dos sociosanitaris

Són 6 menys que dilluns passat, tot i que també hi ha hagut 4 defuncions i a Blanes el risc de rebrot s’ha enfilat als 6.988 punts

L’últim comunicat fet públic per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació COVID als seus centres hospitalaris i sociosanitaris indica que sembla haver revertit de nou la tendència a l’alça dels darrers dies. Ara hi ha 85 persones ingressades en total, 6 menys en relació a l’anterior recompte que correspon al passat dilluns.

Respecte el nombre de professionals positius i en aïllament als centres sanitaris de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, en canvi ha anat a l’inrevés i ha empitjorat. Ara hi ha 110 persones, mentre que en l’anterior comunicat amb dades que corresponen al passat dilluns, hi havia 69 persones afectades.


Actualment a l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 21 persones ingressades per aquesta malaltia, 3 menys que dilluns. Durant aquest temps hi ha hagut 5 ingressos i 6 altes, 1 de les quals és un pacient que ha negativitzat però continua ingressat al centre i 1 altra persona és un trasllat en un altre centre sanitari. També hi ha hagut 2 defuncions.

Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 34 persones tractant-se de COVID, 2 menys en relació a l’anterior recompte de dilluns. Des de llavors, hi ha hagut 16 ingressos i 16 altes, 2 de les quals són pacients que han negativitzat però continuen ingressats al centre. D’altra banda, cal dir que en aquest centre sanitari també s’han produït 2 defuncions.

Respecte als dos sociosanitaris, a l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes hi ha 21 persones en tractament després que, respecte l’últim recompte, s’ha detectat 1 nou cas positiu. Per últim, a l’Hospital Sociosanitari de Lloret hi ha 9 persones en tractament, 2 menys que al darrer recompte. D’ençà del passat dilluns, s’ha registrat un nou cas, mentre que 3 dels pacients positius han negativitzat després de l’última prova diagnòstica que se’ls hi ha realitzat.

Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat dimecres, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 260 persones ingressades per COVID 3 més que en l’anterior recompte de diumenge. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 201.438 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot segueix augmentant molt, i continua situat a la part alta de la taula. Ara és de 6.111 punts, i en l’anterior comunicat era de 5.489. A Blanes l’augment encara més elevat, i per tant continua inclosa a la zona alta de perill. En l’actualitat és de 6.988 punts, després que en l’anterior actualització era de 5.695 punts.
Data de realització: 01/21/2022 | Data de la darrera actualització: 01/21/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300