Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes canvia a format online els actes de la ‘Setmana per la Pau’, llevat de la Marxa per la Pau de divendres, que es farà presencial


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/24/2022 01:26:08 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes canvia a format online els actes de la ‘Setmana per la Pau’, llevat de la Marxa per la Pau de divendres, que es farà presencial

Per seguir els actes telemàticament, els enllaços estan publicats a https://www.blanes.cat/docweb/agenda-2022-01-24-setmanapau

Finalment, els actes de la Setmana per la Pau 2022 que s’han de celebrar des d’aquest dilluns, 24 de gener, fins el proper divendres, 28 de gener, s’ha decidit que tinguin lloc en format online, llevat del què culminarà el cicle d’aquí a quatre dies: la Marxa per la Pau. La decisió s’ha pres aquest mateix dilluns, després de veure l’evolució que està tenint la pandèmia, amb un augment dels contagis que manté confinades moltes persones preventivament, mentre que d’altres han donat positiu per COVID-19 i, per tant, tampoc poden sortir de casa.


Imatges d'Arxiu: III Marxa per la Pau 2020
Per aquet motiu, tots els actes que estava previst seguir de manera presencial, llevat de la IV Marxa per la Pau del proper divendres, es passaran a fer telemàticament, a través de la plataforma zoom. Per poder participar a les activitats, els enllaços estan publicats al web de l’Ajuntament de Blanes, a l’Agenda d’Actes: https://www.blanes.cat/docweb/agenda-2022-01-24-setmanapau

La Setmana per la Pau de Blanes està organitzada pel Servei de Primera Acollida de l’Àrea d’Acció Social, Igualtat i Nova Ciutadania, la Comissió de Cooperació, Solidaritat i Cohesió Social, i la Taula de Comunitats Interreligioses de Blanes. També compta amb el suport de diverses organitzacions i institucions, així com d’altres àrees de l’Ajuntament de Blanes, i la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania.

IV Calendari Interreligiós de Blanes 2022 i Sensiblització sobre Refugiats

La Setmana per la Pau 2022 s’encetarà aquest mateix dilluns amb la presentació del IV Calendari Interreligiós de Blanes 2022, que recull les dates més assenyalades de totes les comunitats que formen part de la ‘Taula del Diàleg Interreligiós’ de la vila. L’enllaç per poder seguir l’acte online a través de la plataforma zoom és: https://us06web.zoom.us/j/87149401973?pwd=VUFMSFZncklLQk81N3JLRjcxSEs0QT09


Demà dimarts, 25 de gener, es farà una acció de sensibilització a càrrec de la CCAR, Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat, que treballa en la promoció, defensa i garantia del dret d’asil i dels drets de les persones refugiades i migrades a casa nostra, per afavorir el seus processos d’inclusió social a Catalunya i que assoleixin una ciutadania de ple dret. Per seguir l’acte telemàticament a la plataforma zoom: https://us06web.zoom.us/j/86853663380?pwd=SDVqanltYnBaeTBEQ2RDREZKWmg2dz09

Agenda Llatinoamericana i Manifest per la Pau 2022

El tercer acte inclòs a la Setmana per la Pau de Blanes 2022 es farà dimecres, i precisament estava programat inicialment el passat mes de desembre i ja es va haver d’ajornar per motius sanitaris. Es tracta de la presentació de l’Agenda Llatinoamericana 2022, a càrrec de Jordi Pujadas, educador i coordinador de l’edició catalana de l’agenda. La presentació es podrà seguir online a través de l’enllaç https://us06web.zoom.us/j/81025862371?pwd=eVVBUjdISVc4WmxkaUZKYUZHaUhOQT09


Dijous l’acte que forma part de la Setmana per la Pau ja estava previst que es fes online –de fet, era l’únic que amb anterioritat ja s’havia decidit que fos així-, ja que es tracta de la ‘Lectura del Manifest per la Pau 2022’. Tindrà lloc a les 18’50 h. des de la Sala de Plens, abans que comenci la sessió plenària corresponent a aquest gener, i es podrà seguir tant pel Facebook de l'Ajuntament de Blanes: https://www.facebook.com/AjuntamentdeBlanes com pel canal de YouTube de l'Ajuntament de Blanes: https://www.youtube.com/user/televisioblanes

IV Marxa per la Pau 2022: l’únic acte presencial de la Setmana per la Pau

L’únic acte de la ‘Setmana per la Pau’ de Blanes 2022 que es farà de manera presencial –llevat que en última instància també es prengui la decisió d’ajornar-ho per motius sanitaris- és la IV Marxa per la Pau 2022 que tindrà lloc divendres vinent. L’activitat començarà a les 8 del vespre davant la Biblioteca Comarcal, i farà un recorregut que finalitzarà davant l’edifici consistorial després de fer diverses aturades.


Durant la ruta, aquestes aturades serviran perquè es puguin llegir poesies, textos al·lusius al pacifisme i la no violència, i inclús hi ha hagut ocasions en què s’han fet intervencions musicals. Comptarà amb la participació de representants de les diverses esglésies de diferents creences i sensibilitzats religioses seguides a Blanes, i estan convidades a assistir-hi totes les persones que vulguin sumar-se al mateix objectiu que persegueix la marxa: sensibilitzar i reivindicar la pau com l’únic mitjà per resoldre conflictes.
Data de realització: 01/24/2022 | Data de la darrera actualització: 01/24/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300