Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Hi ha 89 persones ingressades per COVID sumant els Hospitals de Blanes i Calella i els dos sociosanitaris


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/25/2022 09:50:06 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Hi ha 89 persones ingressades per COVID sumant els Hospitals de Blanes i Calella i els dos sociosanitaris

Són 4 més que dijous passat, i a Blanes el risc de rebrot ha augmentat als 8.140 punts després en l’anterior recompte era de 6.988 punts

La darrera informació feta pública per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació COVID als seus centres hospitalaris i sociosanitaris indica que hi ha hagut un lleuger repunt. Ara hi ha 89 persones ingressades en total, 4 més respecte a l’anterior recompte que correspon a dijous passat.

Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament als centres sanitaris de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ha davallat un xic respecte l’anterior recompte. Ara hi ha 94 persones, mentre que en l’anterior comunicat del dijous hi havia 110 persones afectades.


Actualment a l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 23 persones ingressades per aquesta malaltia, 2 més que dijous. Durant aquest temps hi ha hagut 9 nous casos i 7 altes, 1 de les quals és un pacient que ha negativitzat però continua ingressat al centre. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 42 persones tractant-se de COVID, 8 més en relació a l’anterior recompte de dijous. Des de llavors, hi ha hagut 12 altes i 3 defuncions.

Respecte als dos sociosanitaris, a l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes hi ha 18 persones en tractament després que en l’últim recompte n’hi havia 21. Per últim, a l’Hospital Sociosanitari de Lloret hi ha 6 persones en tractament, tres menys que fa quatre dies.

Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat diumenge, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 285 persones ingressades per COVID 325 més que en l’anterior recompte de dimecres. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 215.510 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot segueix augmentant molt, i continua situat a la part alta de la taula. Ara és de 7.122 punts, i en l’anterior comunicat era de 6.111. A Blanes l’augment encara més elevat, i per tant continua inclosa a la zona alta de perill. En l’actualitat és de 8.140 punts, després que en l’anterior actualització era de 6.988 punts.
Data de realització: 01/25/2022 | Data de la darrera actualització: 01/25/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300