Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tornen a augmentar els pacients COVID, amb 98 persones als hospitals de Blanes i Calella i als sociosanitaris


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/28/2022 10:54:52 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Tornen a augmentar els pacients COVID, amb 98 persones als hospitals de Blanes i Calella i als sociosanitaris

Són 9 més que dilluns, hi ha hagut 6 defuncions, i el risc de rebrot a Blanes continua alt, en els 8.287 punts

L’últim comunicat fet públic per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació COVID als seus centres hospitalaris i sociosanitaris indica que ha tornat a augmentar el nombre de pacients. Ara hi ha 98 persones ingressades en total, 9 més respecte a l’anterior recompte de dilluns. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament als centres sanitaris de la corporació ha davallat un xic respecte l’anterior recompte. Ara hi ha 93 persones, 1 menys que en l’anterior comunicat.

Actualment a l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 25 persones ingressades per aquesta malaltia, 2 més que dilluns. Durant aquest temps hi ha hagut 12 nous casos i 8 altes, 2 de les quals són pacients que han negativitzat però continuen ingressats al centre, i dues altres persones que han estat donades d’alta són trasllats a d’altres centres sanitaris. D’altra banda, hi ha hagut 2 defuncions.


Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 48 persones tractant-se de COVID, 6 més en relació a l’anterior recompte de dilluns. Des de llavors, hi ha hagut 27 ingressos, 17 altes i 4 defuncions. Respecte als dos sociosanitaris, a l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes continuen havent-hi 18 persones en tractament, després que hi ha hagut 4 nous casos i 4 altes. Per últim, a l’Hospital Sociosanitari de Lloret hi ha 7 persones en tractament, una més que fa quatre dies, després que s’hi ha registrat un nou cas.

Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat dimecres, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 285 persones ingressades per COVID 2 menys que en l’anterior recompte de diumenge. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 229.103 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot segueix augmentant, i continua situat a la part alta de la taula. Ara és de 7.402 punts, i en l’anterior comunicat era de 7.122. A Blanes el risc continua molt a munt, en els 8.287 punts, i per tant continua inclosa a la zona alta de perill, després que en l’anterior actualització era de 8.140 punts.
Data de realització: 01/28/2022 | Data de la darrera actualització: 01/28/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300