Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Teatre de Blanes aixeca el teló de la programació 2022 amb ‘El Trencanous’, de BCN City Ballet


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/28/2022 11:16:33 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Logo Teatre de BlanesEl Teatre de Blanes aixeca el teló de la programació 2022 amb ‘El Trencanous’, de BCN City Ballet

La que està considerada l’obra mestra de Tchaikovsky es representarà a Blanes diumenge vinent a les 6 de la tarda, amb un extracte dels millors moments de l’espectacle

A banda de ser un municipi que ha vist néixer i formar-s’hi una bona quantitat de músics i compositors internacionals, Blanes es pot ventar de ser també una vila que ha gaudit del talent de joves ballarins i ballarines, que igualment representen molt lluny la vila on comença la Costa Brava. Per això, no és estrany que aquesta temporada 2022 el teló de la nova programació del Teatre de la Costa Brava Sud a l’escenari de Blanes l’aixequi en aquesta ocasió un espectacle professional de dansa.


Espectacle 'El Trencanous', de BCN City Ballet
Serà diumenge vinent a les 6 de la tarda, quan es representarà ‘El Trencanous’, l’obra mestra de Tchaikovsky en una versió adequada per a tots els públics, escenaris i formats, amb el planter internacional del BCN City Ballet, que interpretarà un extracte dels millors moments de l’espectacle. Sobre l’escenari s’ajuntaran noves creacions coreogràfiques amb unes altres ja existents, que permeten als artistes expressar el seu talent.


‘El Trencanous’ és un espectacle ple d’alegria i emocions on tant el públic infantil com l’adult gaudeixen de la màgia, deixant la imaginació volar cap a un món de fantasia, embolcallat pels cadenciosos passos de ballet i l’etèria dansa dels ballarins i ballarines. Una de les motivacions principals que ha animat l’Àrea de Cultura i Festes a programar-lo és que BCN City Ballet fa partícips a les escoles de dansa de la localitat on balla.


En aquest cas, alumnes d’escoles de dansa de Blanes també contribuiran amb la seva aportació a què l’espectacle de diumenge sigui encara més especial. L’objectiu de BCN City Ballet al incorporar als joves ballarins i ballarines és crear un espectacle per als i les alumnes que, per les característiques globals pensades exclusivament per a ells i elles, per la qualitat i per la implicació personal i col·lectiva en l’acte, fa que l’experiència esdevingui una vivència inoblidable per a tothom.


Compra d’entrades anticipades: https://www.entrapolis.com/entradas/el-trencanous-carrer-ample-26Data de realització: 01/28/2022 | Data de la darrera actualització: 01/28/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300