Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Punt de Vacunació COVID de Blanes ha programat jornades sense cita prèvia el 31 de gener i el 2 i 4 de febrer


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/29/2022 01:01:14 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Punt de Vacunació COVID de Blanes ha programat jornades sense cita prèvia el 31 de gener i el 2 i 4 de febrer

Són per a dosis de record per a persones de 30 anys o més, així com primeres dosis per a 12 anys o més. També hi haurà dues jornades de vacunació infantil (5-11 anys) amb cita prèvia

L’Equip d’Assistència Primària (AEP) de Blanes ha programat per a la setmana vinent tres jornades de vacunació COVID sense cita prèvia per facilitar en la mesura del possible que el màxim nombre de persones puguin acabar o –en alguns casos- començar la pauta. Els dies de vacunació sense necessitat que s’hagi de concertar una cita prèvia s’allotjaran al Punt de Vacunació de la Plaça Onze de Setembre, al barri de Mas Enlaire de Blanes, tal com es porta fent des de fa mesos.


Imatges d'Arxiu Punt de Vacunació COVID de Mas Enlaire a Blanes
La primera jornada sense cita prèvia serà dilluns vinent, 31 de gener, durant tot el dia: al matí de 9 a 13 h i a la tarda de 15 a 19 h. El següent dia sense cita prèvia serà el dimecres 2 de febrer al matí, de 9 a 13 h, i el tercer i darrer dia sense cita prèvia el divendres 4 de febrer, en aquest cas de 15 a 19 h. Aquests dies s’estarà administrant el vaccí sense cita prèvia fins esgotar les existències de les dosis que hi hagi.


No està oberta a totes les franges d’edat, tan sols per a dos grups. Un d’ells és perquè es posin les dosis de record les persones de 30 anys o més. Ara bé, se’ls recorda que des de l’última dosi, en cas que es vacunés amb Moderna o Pfizer cal que esperi 5 mesos, i en el cas de Janssen i AstraZeneca 3 mesos. D’altra banda, també s’adverteix que, en cas que s’hagi passat la COVID, caldrà esperar 5 mesos abans de posar-se la dosi de record.


L’altra franja d’edat que també es vacunarà aquests tres dies sense cita prèvia és per a les primeres dosis pels nois i noies de 12 anys o més. Simultàniament, durant la setmana vinent també es faran vacunacions infantils, per a nens i nenes d’entre 5 i 11 anys, però en aquest cas es faran amb cita prèvia. En total hi ha programades dues jornades: el dimecres 2 i el dijous 3 de febrer. En tots dos casos a la tarda: de 16 a 19 h. Per demanar cita prèvia: https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/
Data de realització: 01/29/2022 | Data de la darrera actualització: 01/29/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300