Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Hi ha 93 persones ingressades per COVID als hospitals i sociosanitaris de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/01/2022 10:04:56 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Hi ha 93 persones ingressades per COVID als hospitals i sociosanitaris de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva

Són 5 menys que dijous passat, i a l’Hospital Comarcal de Blanes ara hi ha 23 pacients, 2 menys que en l’anterior recompte

La darrera informació feta pública per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació COVID als seus centres hospitalaris i sociosanitaris indica que ha davallat un xic el nombre de pacients, tot i que també cal apuntar un repunt pel que fa al nombre de defuncions. Ara hi ha 93 persones ingressades en total, 5 menys respecte a l’anterior recompte de dijous. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament als centres sanitaris de la corporació també és menor. Ara hi ha 69 persones, 24 menys que en l’anterior comunicat.


Actualment a l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 23 persones ingressades per aquesta malaltia, 2 menys que dijous. Durant aquest temps hi ha hagut 4 nous casos i 6 altes, 2 de les quals són pacients que han negativitzat però continuen ingressats al centre, i 1 és un trasllat a d’altres centres sanitaris. D’altra banda, val a dir que no s’ha produït cap defunció.

Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 48 persones tractant-se de COVID, el mateix nombre que hi havia comptabilitzat dijous passat. Des de llavors, hi ha hagut 18 ingressos, 11 altes i 7 defuncions. Respecte als dos sociosanitaris, a l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes hi ha 15 persones en tractament, tres menys que fa cinc dies. Per últim, a l’Hospital Sociosanitari de Lloret hi ha 7 persones en tractament, igual que dijous passat.

Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat diumenge, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 307 persones ingressades per COVID 22 menys que en l’anterior recompte del dimecres anterior. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 237.156 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha davallat, i continua situat a la part alta de la taula. Ara és de 5.026 punts, i en l’anterior comunicat era de 7.402. A Blanes també ha baixat molt en relació a l’anterior dada, i ara està en els 5.738 punts, i per tant continua inclosa a la zona alta de perill, després que en l’anterior actualització era de 8.287 punts.
Data de realització: 02/01/2022 | Data de la darrera actualització: 02/01/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300