Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Teatre de Blanes acollirà dijous la presentació del Pla d’Ordenació Forestal Municipal Blanes-Lloret


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 02/01/2022 10:56:25 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

EscutLat_VerdEl Teatre de Blanes acollirà dijous la presentació del Pla d’Ordenació Forestal Municipal Blanes-Lloret

Es presentarà als propietaris de terrenys en zona forestal en un acte que requereix inscripció prèvia a https://www.entrapolis.com/entrades/reunio-de-presentacio-del-pla-dordenacio-forestal-de-blanes/32059

El proper dijous 3 de febrer el Teatre de Blanes acollirà la continuació d’un projecte en què porten treballant des de l’any 2020 els Ajuntaments de Blanes i Lloret de Mar. Es tracta de la redacció del Projecte d’Ordenació Forestal municipal dels dos municipis, que forma part del Pla de Serveis d’Assistència en matèria de gestió forestal i d’incendis de la Diputació de Girona.


Imatges d'Arxiu: Incendi Forestal a la zona d'El Vilar
Actualment el projecte elaborat per l’empresa redactora ja s’ha enllestit, després que ha incorporat diversos aspectes. Qüestions com ara l’aprofitament de biomassa forestal, l’adaptació al canvi climàtic, prevenció d’incendis forestals i regulació d’usos dels entorns forestals, d’acord amb el que estableix l’ordre del 13 de juny de 2017 mitjançant la qual es regulen els instruments d’ordenació forestal a Catalunya.


La redacció del Pla d’Ordenació Forestal municipal de Blanes i Lloret s’ha impulsat des dels dos consistoris, ja que en el context de l’actual de canvi global, és important que les administracions locals prenguin un paper actiu en la dinamització de la gestió forestal, tant en terrenys públics com privats. Això és perquè es considera una eina clau per a l’adaptació al canvi climàtic i la prevenció d’incendis forestals.


Per donar a conèixer el pla s’ha convocat als propietaris de terrenys en zona forestal de Blanes perquè assisteixin a una primera sessió informativa que, com dèiem, s’allotjarà al Teatre de Blanes dijous vinent a partir de les 8 del vespre. La presentació estarà encapçalada per l’alcalde, Àngel Canosa, i la tinenta d’alcalde de Medi Ambient, Marina Vall·llosada, i per assistir-hi cal fer reserva que es pot fer telefònicament al 608 662 908 o al https://www.entrapolis.com/entrades/reunio-de-presentacio-del-pla-dordenacio-forestal-de-blanes/32059



Data de realització: 02/01/2022 | Data de la darrera actualització: 02/01/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300