Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Isaac Ulam, Titot & David Rosell, Jaume Arnella i Quico Pi de la Serra actuaran a Blanes aquest mes de febrer


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/03/2022 12:11:21 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Casal La CooperativaIsaac Ulam, Titot & David Rosell, Jaume Arnella i Quico Pi de la Serra actuaran a Blanes aquest mes de febrer

Participen al ‘Febrefest’, un festival de música amb la guitarra com a protagonista, que s’allotjarà les nits dels dissabtes 5, 12, 19 i 26 de febrer al Casal La Cooperativa

Blanes acollirà durant tot aquest mes de febrer un esdeveniment inèdit, farcit d’artistes amb nom propi, i amb una sòlida trajectòria als escenaris catalans i internacionals. Es tracta del ‘Febrefest’, un festival de música de petit format amb la guitarra com a protagonista, que s’allotjarà les nits dels quatre dissabtes d’aquest mes –els dies 5, 12, 19 i 26 de febrer- al Casal La Cooperativa.


Intervenció Isaac Ulam al concert de Pau Riba - Casal La Cooperativa
Maig 2021
Quatre vetllades que es complementen, però que alhora tenen cadascuna d’elles un reclam que les fa únics i irrepetibles els quatre concerts programats. Es tracta dels cantautors Isaac Ulam, Titot & David Rosell, Jaume Arnella i el llegendari Quico Pi de la Serra, que culminarà el recorregut del festival en un grande finale que de ben segur agrairan tots i totes als qui els agradi la bona música i la música catalana en particular.

El polifacètic Isaac Ulam enceta el ‘Febrefest’ el dissabte 5 de febrer

L’imaginari teló del festival s’aixecarà aquest proper dissabte, amb l’actuació del polifacètic artista blanenc Isaac Ulam, qui precisament ja va fer de teloner i mestre de cerimònies de l’actuació que va oferir el mític Pau Riba al mateix Casal La Cooperativa el passat mes de maig. Ja llavors el públic es va quedar amb ganes de poder escoltar més cançons del cantautor.

De fet, la seva intervenció de fa gairebé un any al costat de Pau Riba, va ser animat pel públic que –no cal dir-ho- estava còmplice i rotundament disposat a gaudir amb l’artista blanenc de la seva música. Un home que més que ningú mereix el qualificatiu de polifacètic, perquè a banda de cantar és artista plàstic i tot just al 2020 es va estrenar amb la seva òpera prima en el món dels llargmetratges, com a guionista, actor i director de la multipremiada Bronko.


Isaac Ulam actuarà al Casal La Cooperativa de Blanes –situat al cèntric barri de Dintre Vila, molt a prop del mar- dissabte vinent 5 de febrer, a la mateixa hora en què tindran lloc tots els concerts: les 10 de la nit. El seu concert també servirà per estrenar les obres de reforma que s’han estat fent durant el passat mes de gener i principis d’aquest febrer al local que compta amb una llarga història pròpia després que va ser motiu d’espoli durant la dictadura franquista.

Titot & David Rosell, Jaume Arnella i Quico Pi de la Serra, següents artistes

El programa del ‘Febrefest’ continuarà dissabte de la setmana vinent, 12 de febrer, amb un duet d’artistes que ja fa més d’una dècada que van decidir cantar plegats en actuacions de petit format que van recórrer molts escenaris. Són Francesc Ribera ‘Titot’ i David Rosell, components de ‘Brams’ i 'Mesclat', que durant aquest temps no han perdut el contacte, i ara presenten un nou espectacle no tant calm com fa 10 anys, sinó una mica més dinàmic i alegre.

La nit del 19 de febrer serà el torn del conegut cantant i folklorista català Jaume Arnella, cofundador d’El Grup de Folk i del projecte del Tradicionàrius, i especialitzat en la composició de romanços, amb 40 discos publicats. El cicle el tancarà el concert d’un cantautor que no necessita de gaire presentacions: Quico Pi de la Serra, un dels representants històrics de la Nova Cançó i membre dels no menys mítics ‘Els Setze Jutges’ i ‘Els 4 Gats’.


Totes quatre actuacions està previst que comencin a les 10 de la nit, i la venda d’entrades es farà al mateix local del Casal La Cooperativa. Més informació a través del correu barcasal.lacooperativa@gmail.comData de realització: 02/03/2022 | Data de la darrera actualització: 02/03/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300