Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Continua davallant el nombre d’ingressats per COVID als hospitals i sociosanitaris de la Corporació de Salut


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/04/2022 08:12:31 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Continua davallant el nombre d’ingressats per COVID als hospitals i sociosanitaris de la Corporació de Salut

Hi ha 82 persones, 11 menys que dilluns passat, i a l’Hospital Comarcal de Blanes ara hi ha 21 pacients, 2 menys que en l’anterior recompte

L’últim comunicat fer públic per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació COVID als seus centres hospitalaris i sociosanitaris indica que continua davallant el nombre de pacients. Ara hi ha 82 persones ingressades en total, 11 menys respecte a l’anterior recompte de dilluns. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament als centres sanitaris de la corporació també ha baixat: són 53 persones, 16 menys que en l’anterior comunicat.


Actualment a l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 21 persones ingressades per aquesta malaltia, 2 menys que dilluns. Durant aquest temps hi ha hagut 9 nous casos i 11 altes, 8 de les quals són pacients que han negativitzat però continuen ingressats al centre. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 54 persones tractant-se de COVID, 6 més que dilluns. Des de llavors, hi ha hagut 28 ingressos, 20 altes i 2 defuncions.

Respecte als dos sociosanitaris, a l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes hi ha 6 persones en tractament, 9 menys que fa quatre dies. Des de llavors hi ha hagut 2 nous casos, i 11 dels pacients positius ja han negativitzat després de l’última prova diagnòstica que se’ls hi ha realitzat. Per últim, a l’Hospital Sociosanitari de Lloret hi ha 1 persona en tractament, sis menys que dilluns.

Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat dimecres, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 281 persones ingressades per COVID 26 menys que en l’anterior recompte del dimecres anterior. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 244.160 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha seguit baixat, tot i continuar situat a la part alta de la taula. Ara és de 3.774 punts, i en l’anterior comunicat era de 5.026. A Blanes també ha baixat molt en relació a l’anterior data, i ara està en els 4.346 punts, també inclosa a la zona alta de perill, després que en l’anterior actualització era de 5.738 punts.
Data de realització: 02/04/2022 | Data de la darrera actualització: 02/04/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300