Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Teatre de Blanes acull diumenge l’espectacle familiar ‘Berta, la Caputxeta’, dins el cicle de Rialles


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/04/2022 08:38:49 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

RiallesEl Teatre de Blanes acull diumenge l’espectacle familiar ‘Berta, la Caputxeta’, dins el cicle de Rialles

La representació començarà a 2/4 de 6 de la tarda, i és la segona de la nova programació, encetada al gener amb ‘Mare Terra’

Aquest proper cap de setmana, el primer del mes de febrer, el Teatre de Blanes allotjarà un nou espectacle infantil i familiar organitzat per l’associació local de Rialles. En aquesta ocasió s’ofereix una reinterpretació d’un conte que està inclòs entre els més clàssics i populars: Berta: La caputxeta vermella – 3a Generació, a càrrec de la companyia T.Gràcia.


Espectadors del cicle 'Rialles' fent cua a la Taquilla del Teatre de Blanes
Berta és el nom de la protagonista de l’espectacle musical, que pertany a la generació més jove d’una nissaga de dones que han estat enganyades i cruspides pel dolent de la pel·lícula, el llop ferotge. L’objectiu de la Berta, doncs, és poder lliurar-se d’aquesta xacra generacional que persegueix la seva família, i per això vol comptar amb l’activa participació del públic, que gaudirà d’una entretinguda vetllada.

Berta: La caputxeta vermella – 3a Generació, de la Companyia T.Gràcia s’oferirà al Teatre de Blanes el diumenge 6 de febrer a l’hora habitual: 2/4 de 6 de la tarda. El preu per entrada és de 7€, si bé hi ha la possibilitat de comprar un abonament per veure tres espectacles al preu de 18€, o bé acollir-se al descompte d’1€ per entrada per a famílies nombroses acreditades. Val a dir que aquest darrer descompte només es podrà aplicar en cas que les entrades es comprin a la taquilla del Teatre de Blanes.


Tres joves espectadores d'una funció de Rialles a Blanes
Per a la compra anticipada d’entrades online d’aquest espectacle de Rialles cal anar a l’enllaç https://www.entrapolis.com/entrades/berta-la-caputxeta-t-gracia i en cas que es vulguin comprar presencialment, es pot fer una hora abans que comenci la funció de diumenge vinent –és a dir a 2/4 de 5 de la tarda-, a la Taquilla del Teatre de Blanes.

Nova temporada de Rialles Blanes estrenada amb ‘Mare Terra’

La nova temporada de l’agrupació Rialles Blanes es va encetar el passat 23 de gener amb un espectacle de titelles, Mare Terra, a càrrec de la Companyia del Príncep Totilau. Com és positivament habitual, la primera representació de la programació d’espectacles infantils i familiars 2022 va omplir el Teatre de Blanes de gom a gom, si bé amb algunes absències a causa dels confinaments i contagis de la pandèmia, que també afectava la mateixa entitat organitzadora.


Benvinguda de Rialles Blanes als espectadors i espectadores,
petites i grans
Abans de començar l’espectacle així ho van explicar a base de bon humor i bon rotllo dos dels membres de Rialles, que van donar pas a l’espectacle amb una breu intervenció inicial. Durant aquest primer semestre del 2022 Rialles Blanes ha organitzat un total de cinc representacions. Després de la que tindrà lloc diumenge vinent, les tres restants es faran el 20 de febrer amb ‘Desperta’, a càrrec de Jordi del Río; el 6 de març el Mag Sitgman porta a Blanes ‘El circ dels Impossibles’, i el 27 de març la companyia de teatre Anna Roca l’espectacle ‘Somiacaixes’. De cara al maig, Rialles ha avançat que té previst fer titelles a l’aire lliure.


Espectacle 'Mare Terra', que ha encetat la programació de Rialles
al Teatre de Blanes del primer semestre 2022Data de realització: 02/04/2022 | Data de la darrera actualització: 02/04/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300