Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull des d’avui cinc projeccions de cinema infantil en català, conjuntament amb d’altres 17 poblacions


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/05/2022 12:57:23 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CinemesBlanes acull des d’avui cinc projeccions de cinema infantil en català, conjuntament amb d’altres 17 poblacions

Es tracta del programa ‘CINC’, una iniciativa per fer créixer l’oferta i el consum de cinema infantil en català, que s’allotjarà als OCINE de Blanes cada dissabte fins el 5 de març

Durant cinc setmanes que comencen des d’avui dissabte, 5 de febrer, i s’allargaran fins el proper dissabte 5 de març, Blanes allotjarà cinc projeccions de cinema infantil en català. Es tracta del programa ‘CINC’, una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya per fer créixer l’oferta i el consum de cinema infantil en català.


'Space Jam: Noves Llegendes' estrena aquest dissabte 5
de febrer el cicle de CINC als OCINE de Blanes
Compta amb el suport de l’Ajuntament de Blanes i els cinemes OCINE, on tindran lloc les projeccions; i a nivell global amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística. A partir d’aquest dissabte 5 de febrer, i durant cinc dissabtes consecutius, es podrà assistir a la projecció de films en català que s’oferiran sempre a les 4 de la tarda al preu de 4’50€, tant pel que fa als espectadors infantils com pels adults que els acompanyin.


'Canta 2!' tancarà el cicle de CINC a Blanes el 5 de març
Avui dissabte es projectarà el film ‘Space Jam: Noves Llegendes?; el 12 de febrer ‘Upsss! 2: I ara on és Noè? L’aventura continua’; el 19 de febrer ‘El nadó en cap: Negocis de família’’; el 26 de febrer ‘Don dona error’; i finalment el 5 de març ‘Canta 2!’. Arreu de Catalunya participen en aquesta experiència un total de 18 poblacions: Badalona, Balaguer, Blanes, Figueres, Girona, Granollers, l’Hospitalet de Llobregat, Mollerussa, Montblanc, Olot, Platja d’Aro, Ripoll, Roquetes, Sant Celoni, Tarragona, Tàrrega, El Vendrell i Vila-seca.

Dia ProjeccióPel·lícula
Dissabte 5 febrer‘Space Jam: Noves Llegendes’
Dissabte 12 de febrer‘Upsss!: I ara on és Noè? L’aventura continua’
Dissabte 19 de febrer‘El nadó en cap: Negocis de Família’
Dissabte 26 de febrer‘Ron dona error’
Dissabte 5 de març‘Canta 2!’

Data de realització: 02/05/2022 | Data de la darrera actualització: 02/05/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300