Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Es programen més jornades sense cita prèvia al Punt de Vacunació COVID de Blanes els dies 7, 8, 9 i 10 de febrer


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/05/2022 09:34:54 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Es programen més jornades sense cita prèvia al Punt de Vacunació COVID de Blanes els dies 7, 8, 9 i 10 de febrer

Són dosis de record per a persones de 30 anys o més, així com primeres dosis per a 12 anys o més. També n’hi haurà amb cita prèvia per a infants de 5 a 11 anys i per a joves de 18 a 29 anys

De cara a la segona setmana d’aquest mes que encararem d’aquí a uns dies, del 7 al 13 de febrer, el Punt de Vacunació COVID ubicat al local de Mas Enlaire, a la Plaça 11 de Setembre, segueix actiu de dilluns a divendres. Tanmateix, s’han incrementat les jornades en què es faran vacunacions sense cita prèvia.


Aquesta setmana que estem a punt de tancar se’n van programar tres, però de cara a la vinent n’hi haurà encara una més, un total de 4. La primera jornada sense cita prèvia serà dilluns vinent, 7 de febrer, des de les 3 del migdia fins les 6 de la tarda. Els dos dies següents, dimarts 8 i dimecres 9 de febrer, també hi haurà dues jornades seguides de vacunació sense cita prèvia a la mateixa hora: des de les 9 del matí fins la 1 del migdia.


Finalment, el dijous 10 de febrer també s’ha programat una nova jornada de vacunació COVID sense cita prèvia, des de les 3 del migdia fins les 7 de la tarda. Cal dir que les quatre jornades sense cita prèvia no estan obertes a totes les franges d’edat, tan sols per a dos grups. Un d’ells és perquè es posin les dosis de record les persones de 30 anys o més. Ara bé, se’ls recorda que des de l’última dosi, en cas que es vacunés amb Moderna o Pfizer cal que esperi 5 mesos, i en el cas de Janssen i AstraZeneca 3 mesos.


D’altra banda, també s’adverteix que, en cas que s’hagi passat la COVID, caldrà esperar 5 mesos abans de posar-se la dosi de record. L’altra franja d’edat que també es vacunarà aquests tres dies sense cita prèvia és per a les primeres dosis pels nois i noies de 12 anys o més. Simultàniament, durant la setmana vinent també es faran vacunacions infantils, per a nens i nenes d’entre 5 i 11 anys, però en aquest cas es faran amb cita prèvia el dilluns 7 de febrer de 6 a 7 de la tarda.


D’altra banda, el divendres 11 de febrer s’han programat vacunacions amb cita prèvia per a persones que tinguin de 18 a 29 anys d’edat. En tots els casos cal dur la targeta sanitària individual, i es recorda que s’estarà vacunant fins a exhaurir existències. Per demanar cita prèvia: https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/
Data de realització: 02/05/2022 | Data de la darrera actualització: 02/05/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300