Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Segueix millorant la situació COVID als hospitals i sociosanitaris de la Corporació de Salut , amb 68 persones ingressades


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/08/2022 09:14:06 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGESegueix millorant la situació COVID als hospitals i sociosanitaris de la Corporació de Salut , amb 68 persones ingressades

Són 14 menys que dijous passat, i a l’Hospital Comarcal de Blanes ara hi ha 21 pacients, igual que en l’anterior recompte

La darrera informació feta pública per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació COVID als seus centres hospitalaris i sociosanitaris indica que la situació segueix millorant. Ara hi ha 68 persones ingressades en total, 14 menys respecte a l’anterior recompte del passat dijous. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament als centres sanitaris de la corporació també ha baixat: són 37 persones, 16 menys que en l’anterior comunicat.


Actualment a l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 21 persones ingressades per aquesta malaltia, el mateix nombre que en l’anterior recompte de dijous. Durant aquest temps hi ha hagut 9 nous casos i 9 altes, i no s’ha registrat cap defunció per COVID. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 44 persones tractant-se de COVID, 10 menys que dijous. Des de llavors, hi ha hagut 14 ingressos, 24 altes i 2 defuncions.

Respecte als dos sociosanitaris, a l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes hi ha 2 persones en tractament, 4 menys que fa cinc dies. Des de llavors 4 dels pacients positius ja han negativitzat després de l’última prova diagnòstica que se’ls ha realitzat. Per últim, a l’Hospital Sociosanitari de Lloret continua havent-hi una sola persona en tractament, igual que en l’anterior recompte, i no s’ha registrat cap nou cas.

Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat diumenge, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 288 persones ingressades per COVID, 7 més en relació a l’anterior recompte que s’havia fet dimecres. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 248.138 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha seguit baixat, tot i continuar situat a la part alta de la taula. Ara és de 2.420 punts, i en l’anterior comunicat era de 3.774. A Blanes també ha baixat molt en relació a l’anterior registre, i ara està en els 2.746 punts -una puntuació que continua incloent la població a la zona alta de perill-, després que en l’anterior actualització era de 4.346 punts.Data de realització: 02/08/2022 | Data de la darrera actualització: 02/08/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300