Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull dissabte el ‘II Mercat Artesanal i Gastronòmic’ al barri de Mas Enlaire


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/10/2022 11:24:41 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes acull dissabte el ‘II Mercat Artesanal i Gastronòmic’ al barri de Mas Enlaire

Organitzat per l’associació de veïns del barri, reunirà una desena de parades de fusta tradicionals amb productes de la terra i articles de regal, que es podran visitar d’11 a 19 h

Coincidint amb la millora de la situació epidemiològica, i una major relaxació de les mesures de contenció sanitàries pel coronavirus, l’Associació de Veïns de Mas Enlaire, amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, ha organitzat una activitat que, si més no, contribuirà a celebrar aquesta arribada de la certa normalitat, tot i que encara no hagi finalitzat la pandèmia i no valgui a baixar la guàrdia.


Imatges d'Arxiu: 'Petit Mercat de les Delícies' de Mas Enlaire, Setembre 2017
Es tracta del ‘II Mercat Artesanal i Gastronòmic’, que tindrà lloc aquest proper dissabte, 12 de febrer. La fira s’instal·larà a l’espai obert més gran del barri, a la Plaça 11 de Setembre, i es podrà visitar durant tota la jornada: a partir de les 11 del matí i fins les 7 del vespre, quan ja començarà a fer-se fosc. Per evitar aglomeracions, les parades s’instal·laran amb una separació entre ells, i les venedores i venedors duran posada la mascareta per atendre als clients.


Inclourà una desena de parades de fusta tradicionals, on s’hi oferiran diversos productes artesanals i gastronòmics perquè tothom pugui firar-se. Així, hi haurà des de diversos tipus de formatges fins a embotits de qualitat, passant per fruita deshidratada, olives, i una variada gama de pastissos per temptar als més llaminers. També s’hi vendran articles de bijuteria, bosses de mà, mocadors, altres tipus de complements i obsequis.

Mas Enlaire, un barri especialment actiu organitzant esdeveniments

Es presenta com la segona edició del ‘Mercat Artesanal i Gastronòmic’, després que la primera vegada va tenir lloc a finals del 2017. Llavors es va donar a conèixer com el ‘Petit Mercat de les Delícies’, el seu objectiu segueix sent el mateix: contribuir a la dinamització d’aquest barri, que especialment durant els últims anys –amb permís del parèntesi que haurà suposat la pandèmia- està sent especialment actiu allotjant un bon ventall d’esdeveniments.

En definitiva, es tracta que tant vilatans com visitants –que el bon temps i l’anticicló ha propiciat que durant els darrers dies, especialment el cap de setmana, hagin escollit Blanes per passar-hi una estona de lleure- tinguin un punt d’interès- que els atregui. Al mateix temps, es promociona l’atractiu que significa conèixer aquest barri, situat estratègicament a cavall entre el centre històric i un dels nuclis comercials més actius de la vila, al Pla Parcial Costa Brava.


A finals del 2017 l’Associació de Veïns de Mas Enlaire també va organitzar amb el suport de l’Ajuntament el ‘1er Mercat Nadalenc’ a principis del mes de desembre, quan per tot arreu es comença a respirar el Nadal. Altres experiències que també han organitzat des de l’entitat veïnal han estat diverses edicions d’una activitat que va comptar en el seu moment amb una gran acollida. Es tractava de la Fira d’Antiguitats que s’instal·lava on dissabte tindrà lloc el ‘II Mercat Artesanal i Gastronòmic’, a la Plaça 11 de Setembre. En cada nova edició atreia sempre centenars de visitants, tant autòctons com foranis.
Data de realització: 02/10/2022 | Data de la darrera actualització: 02/10/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300