Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Isaac Ulam estrena el ‘Febrefest’ al Casal La Cooperativa de Blanes amb un intens i emotiu concert


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/10/2022 10:15:23 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Casal La CooperativaIsaac Ulam estrena el ‘Febrefest’ al Casal La Cooperativa de Blanes amb un intens i emotiu concert

El cicle continuarà dissabte vinent amb Francesc Ribera ‘Titot’ i David Rosell, components de Brams, de nou a partir de les 10 de la nit

Aquest passat dissabte el Festival de Música ‘Febrefest’ va aixecar l’imaginari teló de l’escenari del Casal La Cooperativa de Blanes amb el primer de les quatre vetllades musicals que s’hi faran al llarg d’aquest mes. Ho va fer amb un concert a càrrec del cantautor blanenc Isaac Ulam, qui va actuar acompanyat del també músic blanenc Joan Vissi.


Concert Isaac Ulam cicle 'Febrefest' - Casal La Cooperativa, dissabte passat
D’entrada, l’Issac Ulam ja va avisar de l’acte que estava a punt de començar: tothom s’havia de sentir prou lliure per fer el què el cos li demanés fer: aixecar-se, ballar, cantar... Amb aquesta premissa es va encetar una sessió molt especial, no tan sols perquè es tractava de gaudir de l’art d’un artista molt apreciat al municipi, sinó sobretot perquè si alguna cosa té l’Isaac Ulam és que no deixa indiferent ningú.


El polifacètic artista ja tenia al públic a la butxaca des del primer moment en què va adreçar-s’hi per anar desgranant les cançons que va oferir al llarg de la vetllada del passat dissabte. El primer tema que va abordar va ser ‘El pou dels mil petons’, del seu darrer àlbum en solitari, ‘Ratpenat’, i al llarg de tot el concert el músic i cineasta blanenc va anar desgranant diversos temes, alguns del seu darrer treball, ‘Deky’, publicat al 2021.

Francesc Ribera ‘Titot’ i David Rosell, al Febrefest del dissabte dia 12

El Festival de Música de Blanes ‘Febrefest’ continuarà el proper dissabte amb el segon concert programat que, en aquest cas, anirà a càrrec de dos cantants: Francesc Ribera ‘Titot’ i David Rosell. Els dos components de Brams presentaran el seu espectacle amb la veterania i complicitat que els uneix després de més d’una dècada compartint aquest projecte comú.


Fa 10 anys en ‘Titot’ i en David, junts embarcats als grups Brams i Mesclat, van presentar un espectacle acústic que, per les seves característiques, no eren aptes per a grans escenaris, i si en canvi per actuacions de petit format. Després que durant aquests darrers anys no han perdut el costum de treballar plegats amb petites incursions i en gravacions d’arranjaments, el passat desembre van presentar un nou espectacle que també continua demanant una proximitat amb el públic, tot i que a diferència d’aquells primers, és més dinàmic i alegre.

El cicle continuarà amb Jaume Arnella i Quico Pi de la Serra

La setmana vinent serà el torn del conegut cantant i folklorista català Jaume Arnella, cofundador d’El Grup de Folk i del projecte del Tradicionàrius, i especialitzat en la composició de romanços, amb 40 discos publicats. El cicle el tancarà 26 de febrer el concert d’un cantautor que no necessita de gaire presentacions: Quico Pi de la Serra, un dels representants històrics de la Nova Cançó i membre dels no menys mítics ‘Els Setze Jutges’ i ‘Els 4 Gats’.


Totes les actuacions comencen a partir de les 10 de la nit, i la venda d’entrades es fa al mateix local del Casal La Cooperativa. Pels tres primers concerts el preu haurà estat el mateix: 10€, mentre que pel darrer, a càrrec de Quico Pi de la Serra, l’entrada es vendrà a 15€ per persona. Més informació a través del correu barcasal.lacooperativa@gmail.comData de realització: 02/10/2022 | Data de la darrera actualització: 02/10/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300