Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Continua davallant el nombre de pacients tractant-se de COVID als centres de la Corporació de Salut


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/11/2022 10:53:58 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEContinua davallant el nombre de pacients tractant-se de COVID als centres de la Corporació de Salut

Ara hi ha 54 persones, 14 menys que fa quatre dies. A l’Hospital de Blanes hi ha 14 pacients, al de Calella 38, i els sociosanitaris de Lloret i Blanes en sumen 2

L’únic comunicat emès per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació COVID als seus centres hospitalaris i sociosanitaris continua indicant que la situació està millorant. Ara hi ha 54 persones ingressades en total, 14 menys respecte el recompte del passat dilluns. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament als centres sanitaris de la corporació s’ha produït un lleuger repunt: són 39 persones, 2 més que en l’anterior comunicat.


Actualment a l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 14 persones ingressades per aquesta malaltia, 7 menys que en l’anterior recompte de dilluns. Durant aquest temps no s’ha produït cap ingrés ni cap defunció, i en canvi s’han donat d’alta a 7 pacients. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 38 persones tractant-se de COVID, 6 menys que dilluns. Des de llavors, hi ha hagut 14 ingressos, 19 altes -1 de les quals és un trasllat en un altre centre i 6 són pacients que ja han negativitzat però continuen ingressats al centre- i 1 defunció.

Respecte als dos sociosanitaris, a l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes hi ha 1 persona en tractament, 1 menys que fa quatre dies. Des de llavors 1 dels pacients positius ja ha negativitzat després de l’última prova que se li ha realitzat. Per últim, a l’Hospital Sociosanitari de Lloret continua havent-hi una sola persona en tractament, igual que fa una setmana, i no s’ha registrat cap nou cas.

Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat dimecres, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 288 persones ingressades per COVID, 17 menys en relació a l’anterior recompte que s’havia fet diumenge. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 251.768 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha seguit baixat, tot i continuar situat a la part alta de la taula. Ara és 1.919 punts, i en l’anterior comunicat era de 2.420. A Blanes també ha baixat en relació a l’anterior registre, i ara està en els 2.037 punts -una puntuació que continua incloent la població a la zona alta de perill-, després que en l’anterior actualització era de 2.746 punts.Data de realització: 02/11/2022 | Data de la darrera actualització: 02/11/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300