Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Hospital de Calella recupera aquest divendres les visites als pacients no COVID


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/11/2022 08:46:47 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Corporacio de Salut Maresme-laSelvaL’Hospital de Calella recupera aquest divendres les visites als pacients no COVID

Des d’avui les visites es podran fer de 12 a 14 h, de dilluns a diumenge, mantenint-se un únic acompanyant per pacient

La millora de la situació epidemiològica, així com la disminució del nombre de pacients a l’Hospital Sant Jaume de Calella, ha fet decidir la Corporació de Salut del Maresme i la Selva que des d’aquest divendres, 11 de febrer, es recuperin les visites als pacients no COVID ingressats a les plantes d’hospitalització del centre. Des d’avui divendres, l’horari de visita serà de 12 a 14 h, de dilluns a diumenge, i només es permetrà l’entrada d’un sol acompanyant, recomanant que sempre sigui la mateixa persona.


Entrada Hospital Sant Jaume de Calella
Fotografia: Corporació de Salut del Maresme i la Selva
L’Hospital Comarcal de Blanes ja va prendre una mesura anàloga el passat 1 de febrer, també amb un règim de visites que compta amb el mateix horari, des de les dotze del migdia fins les dues de la tarda. Pel que fa a les visites als pacients no COVID que es troben a l’Àrea de Crítics i a la Unitat Polivalent d’Observació (UPO) dels Serveis d’Urgències de l’Hospital Comarcal de Blanes i de l’Hospital de Calella, aquestes continuen suspeses, tot i que es mantenen les excepcions sempre sota criteri dels professionals assistencials.

Des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva s’ha recordat que els familiars i/o acompanyants han de portar posada en tot moment la mascareta, que es recomana que sigui quirúrgica. També cal que es rentin les mans a l’entrada del centre amb solució hidroalcohòlica de forma freqüent durant l’estada usant els dispensadors que hi ha repartits en diferents punts de les plantes.Data de realització: 02/11/2022 | Data de la darrera actualització: 02/11/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300