Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes programa la setmana del 14 al 28 de febrer jornades de Vacunació COVID Sense Cita Prèvia cada dia


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/13/2022 11:05:11 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

VACUNACIO GRIPBlanes programa la setmana del 14 al 28 de febrer jornades de Vacunació COVID Sense Cita Prèvia cada dia

Dilluns, Dijous i Divendres de 15 a 17 h, mentre que Dimarts i Dimecres de 9 a 13 h. Són dosis de record per a persones de 30 anys o més, així com primeres dosis per a 12 anys o més

La propera setmana, del 14 al 18 de febrer, el Punt de Vacunació COVID ubicat al local de Mas Enlaire, a la Plaça 11 de Setembre, segueix ben actiu de dilluns a divendres, atenent diversos col·lectius de públic que encara ha d’iniciar la pauta o l’ha de completar. Tanmateix, s’han incrementat una vegada més les jornades en què es faran vacunacions sense cita prèvia.


Punt de Vacunació COVID de Mas Enlaire, Jornada Sense Cita Prèvia
d'aquesta setmana
Aquesta setmana que estem a punt de tancar se’n van programar quatre, però de cara a la vinent n’hi haurà encara una més, un total de 5. És a dir: cada dia de la setmana laborable hi haurà la possibilitat de vacunar-se sense necessitat de formalitzar cita prèvia. Dilluns, dijous i divendres –els dies 14, 17 i 18 de febrer- l’horari serà al migdia: des de les 15 fins les 17 h.


D’altra banda, dimarts i dimecres -15 i 16 de febrer- les vacunacions COVID sense cita prèvia s’han programat al matí: a partir de les 9 i fins la 1 del migdia. Cal dir que les cinc jornades sense cita prèvia que es faran de dilluns a divendres no estan obertes a totes les franges d’edat, tan sols per a dos grups.

Vacunacions Sense Cita Prèvia per a majors de 30 anys i majors de 12 anys

Un d’ells és perquè es posin les dosis de record les persones de 30 anys o més. Ara bé, se’ls recorda que des de l’última dosi, en cas que es vacunés amb Moderna o Pfizer cal que esperi 5 mesos, i en el cas de Janssen i AstraZeneca 3 mesos. D’altra banda, també s’adverteix que, en cas que s’hagi passat la COVID, caldrà esperar 5 mesos abans de posar-se la dosi de record. L’altra franja d’edat que també es podrà vacunar aquests cinc propers dies sense cita prèvia és per a administrar les primeres dosis de la vacuna als nois i noies de 12 anys o més.


Simultàniament, durant la setmana vinent també es faran vacunacions infantils, per a nens i nenes d’entre 5 i 11 anys, però en aquest cas es faran amb cita prèvia durant tres dies: dilluns, dijous i divendres –és a dir: 14, 17 i 18 de febrer- amb el mateix horari: de 17 a 19 h. En tots els casos –sigui o no amb cita prèvia- cal dur la targeta sanitària individual, i es recorda que s’estarà vacunant fins a exhaurir existències. Per demanar cita prèvia: https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/

Data de realització: 02/13/2022 | Data de la darrera actualització: 02/13/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300