Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El nombre de pacients tractant-se de COVID als centres de la Corporació de Salut és de 54 persones, igual que fa quatre dies


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/15/2022 09:53:07 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEEl nombre de pacients tractant-se de COVID als centres de la Corporació de Salut és de 54 persones, igual que fa quatre dies

A l’Hospital Comarcal de Blanes ha augmentat a 19 persones, 5 més que dijous passat; i al de Calella ha baixat a 35 pacients, tres menys

La darrera informació emesa per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació COVID als seus centres hospitalaris i sociosanitaris indica que la situació està de moment estancada. Ara hi ha 54 persones ingressades en total, el mateix nombre que el registrat en l’últim recompte del dijous. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament als centres sanitaris de la corporació ha davallat: ara són 29 persones, i el passat dijous eren 39, 10 més.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha actualment 19 persones ingressades per aquesta malaltia, 5 més que en l’anterior recompte de dijous. Durant aquest temps hi ha hagut 10 ingressos i 5 altes, 1 de les quals és un trasllat en un centre sanitari, i 1 és un pacient que ja ha negativitzat però continua ingressat en el centre. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 35 persones tractant-se de COVID, 3 menys que dijous. Des de llavors, hi ha hagut 11 ingressos i 14 altes. Dues d’aquestes altes són trasllats a d’altres centres sanitaris i 5 són pacients que ja han negativitzat però continuen ingressats. També cal destacar que hi ha hagut 3 defuncions.

Respecte als dos sociosanitaris, a cap dels dos centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, situats a Blanes i Calella, no hi queda actualment cap pacient COVID. A l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes, l’únic pacient positiu que quedava ja ha negativitat després de l’última prova diagnòstica que se li ha realitzat. I, per últim, a l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar, respecte el darrer recompte, l’únic pacient positiu que quedava ja ha negativitat després de l’última prova diagnòstica que se li ha realitzat, per tant ja no hi queda cap persona ingressada tractant-se de coronavirus.

Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat diumenge, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 288 persones ingressades per COVID, 44 menys en relació a l’anterior recompte que s’havia fet el dimecres. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 253.920 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha seguit baixat, tot i continuar situat a la part alta de la taula. Ara és 1.260 punts, i en l’anterior comunicat era de 1.919. A Blanes també ha baixat en relació a l’anterior registre, i ara està en els 1.120 punts -una puntuació que continua incloent la població en la franja de la zona alta de perill-, després que en l’anterior actualització era de 2.037 punts.Data de realització: 02/15/2022 | Data de la darrera actualització: 02/15/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300