Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes mobilitzada per la final de ‘Batalla Monumental’ a TV3 perquè guanyi el Castell de Montsoriu


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/16/2022 08:57:28 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOBlanes mobilitzada per la final de ‘Batalla Monumental’ a TV3 perquè guanyi el Castell de Montsoriu

L’alcalde, regidors i regidores, treballadores i treballadors del consistori, així com els Manaies de Blanes i altres col·lectius, s’han fotografiat amb l’estendard dels Cabrera

Una vegada més, la població on comença la Costa Brava, que forma part de la Ruta dels Cabrera, s’ha mobilitzat perquè un dels seus exponents més destacats, el Castell de Montsoriu, surti guanyador demà dijous a la gran final del programa ‘Batalla Monumental’ de TV3, que ha d’escollir el ‘Monument favorit de Catalunya’. El passat mes de gener Blanes ja va sumar-se a la iniciativa impulsada arreu del territori selvatà, i ara s’han multiplicat les instantànies lluint l’estendard dels Cabrera per tornar a donar-hi suport.


L'alcalde, Àngel Canosa, amb regidors i regidores de l'Ajuntament de Blanes,
davant el Palau Vescomtal dels Cabrera
Al llarg dels últims dies, diversos col·lectius s’han fotografiat lluint l’estendard que identifica l’escut dels Cabrera. Un d’ells ha estat l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, acompanyat de diversos regidors i regidores de l’Ajuntament de Blanes, que precisament van triar els vestigis de l’antic Palau dels Vescomtes de Cabrera per refermar els lligams que uneixen els dos monuments. Tots dos formen part de la Ruta dels Cabrera, integrada per 13 municipis.


També han donat suport els autors i autores del darrer número de la Revista Blanda, que edita cada any l’Arxiu Municipal, o bé els Manaies de Blanes, que precisament reprodueixen al seu estendard el mateix escut d’armes dels Cabrera. El nucli més extens d’instantànies són les que protagonitzen treballadores i treballadors dels diferents departaments i àrees de govern de l’Ajuntament de Blanes, que han volgut aportar el seu granet de sorra.


Els Manaies de Blanes
Un altre col·lectiu han estat alguns dels infermers, infermeres, administratius i administratives dels dos ambulatoris de Blanes que tenen cura del Punt de Vacunació COVID de Blanes, o bé un equip professional de dones ciclistes que ha estat entrenant aquests dies procedents de Luxemburg. Tothom ha fet les seves aportacions, afegint-hi sempre una considerable dosi de bon humor.

Campanya ‘Montsoriu, la força d’un territori’

Els estendards que llueixen a les fotografies formen part de la campanya ‘Montsoriu, la força d’un territori’, impulsada pel Patronat del Castell de Montsoriu i el Consell Comarcal de la Selva, que han repartit arreu del territori selvatà els característics símbols dels Cabrera. La gran final del programa de TV3 ‘Batalla Monumental’ tindrà lloc aquest proper dijous, 17 de febrer, a ¾ d’11 de la nit.


Fent al·lusió al lema de la campanya, la força del territori selvatà ja va quedar palesa el passat 13 de gener, quan el programa televisiu havia de decidir entre el Castell de Montsoriu i el Castell de Mur en l’anomenada ‘Batalla de Fortaleses’. La mobilització d’entitats i associacions, tots els ajuntaments de la comarca, la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme Girona Costa Brava, entre d’altres, van fer possible que Montsoriu sortís finalment escollida com la millor fortalesa de Catalunya.


El Punt de Vacunació COVID de BlanesData de realització: 02/16/2022 | Data de la darrera actualització: 02/16/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300