Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Baixa a 36 el nombre de pacients tractant-se de COVID als centres de la Corporació de Salut, 18 menys que dilluns


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/18/2022 10:37:05 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEBaixa a 36 el nombre de pacients tractant-se de COVID als centres de la Corporació de Salut, 18 menys que dilluns

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 15 persones, 4 menys que fa quatre dies; i al de Calella n’hi ha 21 ingressades, 14 menys

L’últim comunicat emès per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació COVID als seus centres hospitalaris i sociosanitaris indica que la situació ha millorat notablement. Ara hi ha 36 persones ingressades en total, 18 menys en relació al darrer recompte del dilluns. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament als centres sanitaris de la corporació ha davallat: ara són 22 persones, i el passat dilluns n’hi havia 29, és a dir: ara n’hi ha 7 menys.


A l’Hospital Comarcal de Blanes actualment hi ha 15 persones ingressades, 4 menys que en l’anterior recompte de dilluns. Des de llavors hi ha hagut 6 ingressos i 9 altes, 6 de les quals són pacients que ja han negativitzat però continuen ingressats al centre. D’altra banda, s’ha produït una defunció. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 21 persones tractant-se de COVID, 14 menys que fa 4 dies. Durant aquest temps hi ha hagut 8 ingressos i 21 altes, 12 de les quals són pacients que ja han negativitzat però continuen ingressats. També cal destacar que hi ha hagut 1 defunció.

Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat dimecres, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 196 persones ingressades per COVID, 92 menys en relació a l’anterior recompte que s’havia fet el diumenge anterior. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 256.337 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha seguit baixat, tot i continuar situat a la part alta de la taula. Ara és 1.046 punts, i en l’anterior comunicat era de 1.260. A Blanes també ha baixat en relació a l’anterior registre, i ara està en els 921 punts -una puntuació que continua incloent la població en la franja de la zona alta de perill-, després que en l’anterior actualització era de 1.120 punts.Data de realització: 02/18/2022 | Data de la darrera actualització: 02/18/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300