Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La cantant Suu comparteix amb els alumnes de l’Escola Quatre Vents de Blanes una vetllada molt especial


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/19/2022 08:20:54 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

projecte pla educatiu de l´entornLa cantant Suu comparteix amb els alumnes de l’Escola Quatre Vents de Blanes una vetllada molt especial

La visita de l’artista catalana ha tingut lloc aquesta setmana, i forma part de l’experiència ‘Mengem Bo, Fem Música, Som Escola’ que promou la cuina de proximitat, qualitat i saludable

Els alumnes de l’Escola Quatre Vents de Blanes han viscut aquesta setmana una experiència única i irrepetible, que va sacsejar l’habitual activitat al centre educatiu. Es tracta de la visita que va fer dimecres passat al migdia la coneguda cantant catalana Suu, que va compartir amb els nens i nenes una trobada allotjada al mateix centre escolar.


Visita de Suu a l'Escola Quatre Vents
L’Escola Quatre Vents ha estat escollida d’entre un total de 600 centres educatius d’arreu de Catalunya inscrites per optar a ser triada per allotjar l’experiència ‘Mengem Bo, Fem Música, Som Escola’. Això significa que en aquest centre educatiu es promou la cuina de proximitat i qualitat, un menú saludable i equilibrat que parteix de diversos paràmetres.

El primer d’ells és que el proveïdor de la cuina de l’escola prepara els plats dels menús escolars amb productes de proximitat, i que a més a més inclouen fruita i verdura, peix, carn, làctics i alimentació seca, seguint els paràmetres de la cuina tradicional catalana. D’entre el total de centres d’arreu de Catalunya que s’han inscrit, se n’han triat una dotzena per acollir l’experiència.


Consisteix en rebre la visita d’un artista conegut, amb qui l’alumnat comparteix una vetllada molt especial. Fins al moment han participat en l’experiència Guillem Solé, de Buhos, Miki Núñez, Sara Roy i Joan Rovira. En el cas de Blanes l’encarregada d’amenitzar la trobada va ser la cantant Suu. Susanna Ventura, coneguda artísticament amb el monònim de Suu, és una cantautora barcelonina que inicialment es va popularitzar a Instagram, i posteriorment va rebre el Premi Enderrock a la millor artista revelació.

Una vetllada molt especial amb la cantant Suu

Suu va compartir la trobada amb alumnes de tercer, quart, cinquè i sisè graus d’educació primària, que van poder preguntar-li tot el què van voler després de fer-li arribar l’estimació que sentien per ella no tan sols amb els seus crits d’alegria, sinó també amb cartells i pòsters de benvinguda molt elaborats. La cantant va ser rebuda a l’Escola Quatre Vents per la seva directora, Ascensió Campayo Segura, acompanyada per l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, membres de l’equip directiu i de l’AFA del centre.


Suu lliura a Ascensió Campayo i Àngel Canosa el
diploma 'Bo, Sa i d'Aquí'
Àngel Canosa i Ascensió Campayo van rebre de mans de la cantant Suu el guardó ‘Bo, Sa i d’Aquí’, que certifica el compromís del centre educatiu amb els productes Km 0 i sostenibles en els seus menús, a través de l’empresa que gestiona el menjador, ‘Ecoarrels’. La primera etapa de la visita es va allotjar al pati de l’escola, on els i les alumnes van adreçar a l’artista convidada les preguntes que havien preparat prèviament.

Mini-Concert de Suu al pati de l’Escola Quatre Vents

En agraïment a la bona estona que havia passat, Suu els va obsequiar amb un ingredient que no estava previst al programa: els va interpretar dues cançons acompanyada de l’ukelele que havia dut per a la ocasió. Primer va cantar ‘Eres un temazo’, i després –a petició dels seus joveníssims i joveníssimes fans- ‘Barcelona Tropical’, que tothom va corejar.


Després, la visita va continuar a la cuina de l’escola, on l’artista va poder comprovar de primera mà la qualitat i bon sabor del menú que s’hi serveix tastant els plats del dia. Abans de marxar, també va saludar la resta d’alumnes que en aquell moment estaven precisament fent l’àpat del migdia al menjador, i va compartir amb tothom un secret: tornarà a ser a Blanes el proper juliol, formant part dels actes de la Festa Major de Santa Anna.

Data de realització: 02/19/2022 | Data de la darrera actualització: 02/19/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300