Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes farà Jornades de Vacunació COVID Sense Cita Prèvia la setmana vinent cada dia, del 21 al 25 de febrer


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/20/2022 09:34:31 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

VACUNACIO GRIPBlanes farà Jornades de Vacunació COVID Sense Cita Prèvia la setmana vinent cada dia, del 21 al 25 de febrer

Dilluns, Dijous i Divendres de 15 a 17 h, mentre que Dimarts i Dimecres de 9 a 13 h. Són dosis de record per a persones de 18 anys o més, així com primeres dosis per a 12 anys o més

Seguint la positiva experiència que ha suposat els darrers dies, la propera setmana del 21 al 25 de febrer el Punt de Vacunació Poblacional COVID de Blanes, ubicat al local de la Plaça 11 de Setembre, ha programat noves jornades Sense Cita Prèvia. El Punt de Vacunació de Mas Enlaire segueix ben actiu, de dilluns a divendres, atenent diversos col·lectius de públic que encara no ha iniciat la pauta o bé l’ha de completar.


Punt de Vacunació COVID Blanes, dijous passat
Per segona setmana consecutiva, s’han programat Jornades de Vacunació Sense Cita Prèvia cada dia, de dilluns a divendres. Cada dia de la setmana laborable hi haurà la possibilitat de vacunar-se sense haver de demanar prèviament cita. Igual que ja es va fer la setmana passada, els horaris seran els mateixos: dilluns a la tarda, dimarts i dimecres al matí, i dijous i divendres a la tarda, tot i que amb horaris diferents.


D’aquesta manera, dilluns 21 de febrer es farà de 15 a 19 h; el dimarts 22 i dimecres 23 de febrer de 9 a 13 h; i finalment dijous 24 i divendres 25 de nou a la tarda, però amb un horari més restringit, de 15 a 17 h. Igual que ja s’ha estat fent fins ara, les cinc jornades sense cita prèvia de la setmana vinent no estan obertes a totes les franges d’edat, només per a dos grups en concret.

Sense Cita Prèvia per dosis de record + de 18 anys i 1eres més de 12 anys

Un dels col·lectius a qui estan adreçades les jornades sense cita prèvia són els de persones de 18 anys o més, perquè puguin posar-se les dosis de record. L’altra grup són els nois i noies de 12 anys o més, en aquest cas per injectar-se la primera dosi de la pauta. En el cas de les dosis de record, però, cal tenir en compte una circumstància.


Es tracta que des de l’última dosi, en el cas de vacunar-se amb Moderna o Pfizer, cal esperar 5 mesos, i en canvi 3 mesos en el cas que fossin Janssen o AstraZeneca. D’altra banda, també cal tenir en compte la precaució que cal esperar 5 mesos després d’haver passat la COVID per seguir la pauta de vacunació en què es trobin els i les usuàries.


Tanmateix, durant la setmana vinent també se seguirà vacunant amb cita prèvia de dilluns a divendres. En tots els casos –sigui o no amb cita prèvia- cal dur la targeta sanitària individual, i es recorda que s’estarà vacunant fins a exhaurir existències. Per demanar cita prèvia: https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/Data de realització: 02/20/2022 | Data de la darrera actualització: 02/20/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300