Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Hi ha 33 pacients tractant-se de COVID als centres de la Corporació de Salut, 3 menys que dijous passat


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/22/2022 08:38:46 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEHi ha 33 pacients tractant-se de COVID als centres de la Corporació de Salut, 3 menys que dijous passat

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 15 persones, igual que fa cinc dies; i al de Calella n’hi ha 18 ingressades, tres menys

La darrera informació feta pública per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació COVID als seus centres hospitalaris indica que la situació continua millorant, si bé continuen produint-se defuncions. Ara hi ha 33 persones ingressades en total, tres menys en relació recompte del passat dijous. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament als centres sanitaris de la corporació ha continuat davallant: ara són 18 persones, 4 menys que el passat dijous.


A l’Hospital Comarcal de Blanes actualment hi ha 15 persones ingressades, igual que al recompte de dijous. Des de llavors hi ha hagut 7 ingressos i 6 altes, 2 de les quals són pacients que ja han negativitzat però continuen ingressats al centre, i un altre és un trasllat en un altre centre sanitari. D’altra banda, també hi ha hagut una defunció.

Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 18 persones tractant-se de COVID, 3 menys que fa cinc dies. Durant aquest temps hi ha hagut 8 ingressos i 9 altes, 6 de les quals són pacients que ja han negativitzat però continuen ingressats. També cal destacar que hi ha hagut 2 defuncions.

Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat diumenge, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 195 persones ingressades per COVID, 1 menys en relació a l’anterior recompte del dimecres anterior. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 257.881 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha seguit baixat, tot i continuar situat a la part alta de la taula. Ara és 820 punts, i en l’anterior comunicat era de 1.046. A Blanes també ha baixat en relació a l’anterior registre, i ara està en els 653 punts -una puntuació que continua incloent la població en la franja de la zona alta de perill-, després que en l’anterior actualització era de 921 punts.Data de realització: 02/22/2022 | Data de la darrera actualització: 02/22/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300