Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Club Vela Blanes acull aquest cap de setmana el 41è Trofeu Vila de Blanes Creuer-Memorial Amadeu Nualart


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/24/2022 01:32:55 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

ClubVelaBlanesEl Club Vela Blanes acull aquest cap de setmana el 41è Trofeu Vila de Blanes Creuer-Memorial Amadeu Nualart

La jornada de diumenge es completarà amb la projecció de la pel·lícula-documental ‘Open Ocean’ presentada pel seu protagonista, Dídac Costa, que tracta sobre la seva volta al món

El proper cap de setmana del 26 i 27 de febrer el Club de Vela Blanes organitza la primera competició destacada d’aquest 2022: el 41è Trofeu Vila de Blanes Creuer – Memorial Amadeu Nualart, puntuable per la copa Catalana Zona Centre. Aquest 2022, a més a més, també és la primera prova del Circuit Català de Regates Costaneres.


Imatges d'Arxiu Regata de Creuers
Autor Imatges: Club de Vela Blanes
La que serà primera prova important de l’any al Club de Vela Blanes cobrirà dissabte vinent 40 milles amb el trajecte Blanes-Palamós-Blanes, i diumenge dues proves de triangle a la Badia de Blanes. En relació a les anteriors edicions del trofeu cal destacar el gran nombre de participants amb què comptarà, ja que gairebé ha triplicat la de l’any passat, i fa més de dues dècades que no hi havia una presència tan nombrosa.


En total, s’han inscrit 27 embarcacions, que competiran en tres categories: en solitari, per a dos regatistes i amb tripulació. L’any passat van participar 10 creuers, i habitualment la xifra solia oscil·lar entre els 14 o 15 vaixells de mitjana. D’aquest total de participants, n’hi ha 8 que són del Club de Vela Blanes, mentre que la resta són del CN El Balís, Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Mataró, els clubs Marítim i Nàutic de Barcelona i Port d’Aro.


Dídac Costa presentarà el film ‘Open Ocean’, sobre la seva volta al món

La jornada del diumenge es tancarà a la tarda amb el lliurament de premis als diferents classificats, seguida d’un esdeveniment molt especial. Es tracta de la projecció de la pel·lícula ‘Open Ocean’ que s’encarregarà de presentar el seu principal protagonista, el regatista internacional Dídac Costa, i que tracta sobre la volta al món en solitari que va finalitzar ara fa un any, el febrer del 2021.


Dirigida per Nathan Siegel, qui també assistirà a la projecció de diumenge vinent a la tarda, la pel·lícula recull l’aventura de l’esportista català, que va invertir 97 dies, 6 hores i 27 minuts en recórrer els més de 52.000 quilòmetres de la volta al món, una prova que va acabar en 20a posició. Una fita que, sense cap mena de dubte, deixa el llistó molt a munt per a la vela oceànica de Catalunya.


Dídac Costa, protagonista del documental 'Open Ocean'Data de realització: 02/24/2022 | Data de la darrera actualització: 02/24/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300