Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes torna a programar cinc jornades de Vacunació COVID Sense Cita Prèvia del 28 de febrer al 4 de març


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/26/2022 11:13:42 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes torna a programar cinc jornades de Vacunació COVID Sense Cita Prèvia del 28 de febrer al 4 de març

Dilluns, Dijous i Divendres de 15 a 17 h, mentre que Dimarts i Dimecres de 9 a 13 h. Són dosis de record per a persones de 18 anys o més, així com primeres dosis per a 12 anys o més

Per tercera vegada consecutiva, cada dia de la setmana vinent hi haurà jornades de vacunació Sense Cita Prèvia al Punt de Vacunació COVID del Local de Mas Enlaire, a la Plaça 11 de Setembre. Seran doncs de dilluns a divendres: del 28 de febrer al 4 de març. Igual que els últims dies, cada dia de la setmana laborable hi haurà la possibilitat de vacunar-se sense haver de demanar prèviament cita: dilluns a la tarda, dimarts i dimecres al matí i dijous i divendres a la tarda.


Més concretament, el dilluns 28 de febrer es farà de 15 a 19 h; el dimarts 1 de març i el dimecres dia 2 de 9 a 13 h; i finalment tant el dijous dia 3 com el divendres dia 4 es farà un horari més restringit: de 15 a 17 h. Tanmateix, de la mateixa manera que s’ha estat fent fins ara, les cinc jornades sense cita prèvia de la setmana vinent no estan obertes a totes les franges d’edat, només per a dos grups en concret.

Sense Cita Prèvia per dosis de record + de 18 anys i 1eres més de 12 anys

Un dels col·lectius a qui estan adreçades les jornades sense cita prèvia són els de persones de 18 anys o més, perquè puguin posar-se les dosis de record. L’altra grup són els nois i noies de 12 anys o més, en aquest cas per injectar-se la primera dosi de la pauta. En el cas de les dosis de record, però, cal tenir en compte una circumstància.


Es tracta que des de l’última dosi, en el cas de vacunar-se amb Moderna o Pfizer, cal esperar 5 mesos, i en canvi 3 mesos en el cas que fossin Janssen o AstraZeneca. D’altra banda, també cal tenir en compte la precaució que cal esperar 5 mesos després d’haver passat la COVID per seguir la pauta de vacunació en què es trobin els i les usuàries.


Tanmateix, durant la setmana vinent també se seguirà vacunant amb cita prèvia de dilluns a divendres. En tots els casos –sigui o no amb cita prèvia- cal dur la targeta sanitària individual, i es recorda que s’estarà vacunant fins a exhaurir existències. Per demanar cita prèvia: https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/
Data de realització: 02/26/2022 | Data de la darrera actualització: 02/26/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300