Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Pla d’Ordenació Forestal definitiu de Blanes-Lloret es presentarà el dimarts 1 de març al Teatre de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/26/2022 10:38:35 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Pla d’Ordenació Forestal definitiu de Blanes-Lloret es presentarà el dimarts 1 de març al Teatre de Blanes

Les dades més destacades del document es presentaran als propietaris de terrenys en zona forestal de les dues viles veïnes, prèvia inscripció a https://bit.ly/34uhdfY

El proper dimarts 1 de març a les 8 del vespre el Teatre de Blanes acollirà la presentació definitiva del Pla d’Ordenació Forestal Municipal de Blanes-Lloret en què porten treballant els ajuntaments dels respectius municipis des de l’any 2020. Forma part del Pla de Serveis d’Assistència en matèria de gestió forestal i d’incendis de la Diputació de Girona.


Presentació preliminar Pla d'Ordenació als propietaris
de terrenys en zona forestal de Blanes, 7 de febrer
En aquesta reunió estan cridats a participar-hi les persones propietàries de terrenys en zona forestal dels dos municipis, on es podran efectuar les consultes i aportacions que creguin oportunes, igual que ja es va fer un mes enrere. Significa la continuació d’un primer acte públic que va tenir lloc fa gairebé un mes, el passat 3 de febrer al mateix escenari del Teatre de Blanes.


L’empresa redactora ja ha enllestit el projecte després que ha incorporat diversos aspectes. Qüestions com ara l’aprofitament de biomassa forestal, l’adaptació al canvi climàtic, prevenció d’incendis forestals i regulació d’usos dels entorns forestals, d’acord amb el que s’estableix a l’ordre del 13 de juny de l’any 2017 que regulen els instrument d’ordenació forestal a Catalunya.


L'alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i la tinenta d'alcalde de Medi Ambient,
Marina Vall·llosada, durant la presentació del 7 de febrer
Després que en l’acte del passat gener es van presentar les dades relacionades amb Blanes, el proper dimarts serà el moment de fer-ho respecte els dos municipis veïns. A aquesta sessió hi assistiran responsables polítics i tècnics de les diferents administracions implicades en el projecte: els Ajuntaments de Blanes i Lloret de Mar, el Consell Comarcal de la Selva, la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya.


Imatge d'Arxiu: Zona del Vilar vista des del final de la C-32
Per assistir-hi és requisit indispensable fer inscripció prèvia a través del formulari allotjat a https://bit.ly/34uhdfYData de realització: 02/26/2022 | Data de la darrera actualització: 02/26/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300