Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Des d’avui dimecres s’obren les visites als pacients no COVID ingressats a l’UPO i l’Àrea de Crítics dels hospitals de Blanes i Calella


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/02/2022 10:11:14 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Corporacio de Salut Maresme-laSelvaDes d’avui dimecres s’obren les visites als pacients no COVID ingressats a l’UPO i l’Àrea de Crítics dels hospitals de Blanes i Calella

Només es permet l’entrada d’un acompanyant per pacient en horari de 13 a 14 h i de 19 a 20 h

A partir d’aquest dimecres, 2 de març, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha decidit canviar el règim de visites als hospitals que gestiona al territori. Des d’avui, s’obren les visites als pacients ingressats no COVID que estan a la UPO, Unitat Polivalent d’Observació, així com a l’Àrea de Crítics d’Urgències.


La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha pres aquesta decisió donat el descens de casos COVID-19 als hospitals que depenen d’aquest ens. La mesura s’aplicarà des d’avui tant a l’Hospital Comarcal de Blanes com a l’Hospital Sant Jaume de Calella, on ja es permetrà l’entrada d’un acompanyant per pacient, que es demana que sempre sigui el mateix.


L’horari en què es podrà visitar als pacients s’estructura en dues franges horàries: al matí-migdia de 13 a 14 h, i a la tarda-vespre de 19 a 20 h. La persona que entri com acompanyant haurà de seguir les mesures de seguretat establertes: portar la mascareta posada en tot moment –preferiblement quirúrgica-, rentar-se les mans a l’entrar i sortir del centre, i mantenir la distància de seguretat.

Data de realització: 03/02/2022 | Data de la darrera actualització: 03/02/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300