Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Teatre de Blanes acull diumenge el nou espectacle del Mag Stigman ‘El Circ dels Impossibles’, estrenat fa uns dies


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/04/2022 12:43:05 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Teatre de Blanes acull diumenge el nou espectacle del Mag Stigman ‘El Circ dels Impossibles’, estrenat fa uns dies

Rialles Blanes l’ha programat aquí després que dissabte s’haurà ofert al Teatre Apolo de Barcelona, i combina malabars, coreografies, màgia i música

Aquest proper diumenge el Teatre de Blanes-Teatre de la Costa Brava Sud es vestirà pràcticament d’estrena per acollir el nou espectacle del Mag Stigman: ‘El Circ dels Impossibles’. El show combina diferents arts escèniques: malabars, coreografies, il·lusionisme, màgia i molta música per complaure el sempre exigent públic a qui va adreçat, l’infantil i familiar.


El Mag Stigman en la funció 'El Circ dels Impossibles' a Tremp
La representació que es farà a Blanes és pràcticament una estrena, ja que tot just es va oferir per primera vegada en públic fa uns dies a Tremp, i arribarà aquí després que dissabte i diumenge s’haurà ofert al Teatre Apolo de Barcelona. L’Agrupació Rialles Blanes l’ha programat amb l’objectiu que una de les arts escèniques que més atrau com és la màgia, afavoreixi poder passar una entretinguda vetllada la tarda del diumenge.

Un psicòleg de formació, mag de vocació

El mag, introductor de la ‘matemàgia’ als escenaris, presenta un nou espectacle molt participatiu, que evoca la història real d’un famós circ que antigament va ser considerat un dels majors espectacles del món. A banda de l’ingredient central escènic, el Mag Stigman caracteritza les seves funcions per anar amanides amb una bona dosi de bon rotllo per aconseguir que la màgia de la pista ressorgeixi com anys enrere.


Stigman, format com a psicòleg, és també professor de la Universitat Blanquerna-Ramon Llull, i combina la seva faceta artística amb la innovació pedagògica. Això vol dir que, de forma paral·lela, fa sessions formatives, tant a alumnes com a professors, on els posa a l’abast eines de màgia per aprendre i ensenyar les sempre difícils matemàtiques.

La representació del Mag Stigman, ‘El Circ dels Impossibles’, començarà diumenge vinent a 2/4 de 6 de la tarda al Teatre de Blanes. El preu per entrada és de 7€, si bé hi ha la possibilitat d’acollir-se al descompte d’1€ per entrada per a famílies nombroses acreditades, un descompte que només es podrà aplicar en cas que les entrades es comprin a la taquilla del Teatre de Blanes, és a dir: de manera presencial.


Per això, cal anar una hora abans que comenci la funció del proper diumenge, a 2/4 de 5 de la tarda. En cas que es vulgui fer una compra anticipada d’entrades online per aquest espectacle cal fer-ho a través de l’enllaç https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/392-el-circ-dels-impossibles--rialles.html
Data de realització: 03/04/2022 | Data de la darrera actualització: 03/04/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300