Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Augmenta lleugerament el nombre d’ingressos COVID als hospitals de Blanes i Calella, amb 18 pacients


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 03/11/2022 08:27:08 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEAugmenta lleugerament el nombre d’ingressos COVID als hospitals de Blanes i Calella, amb 18 pacients

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 3 persones; al de Calella n’hi ha 11, i 4 a l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes. També s’han produït 2 defuncions

L’últim comunicat fet públic per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació COVID als seus centres hospitalaris indica que hi ha hagut un lleuger augment d’ingressos, i també s’han continuat produint defuncions. Ara hi ha 18 persones ingressades en total, 5 més en relació al recompte de fa una setmana.

Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament als centres sanitaris de la corporació ha augmentat gairebé el doble: ara són 28 persones, 10 més que dijous de la setmana passada. A l’Hospital Comarcal de Blanes actualment hi ha 3 persones ingressades, sis menys respecte l’anterior recompte de fa set dies. Des de llavors hi ha hagut 3 ingressos i 7 altes, 4 de les quals és un pacient que ja ha negativitzat però continua ingressats al centre. També hi ha hagut 2 defuncions.


Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 11 persones tractant-se de COVID, 7 més que la setmana passada. Durant aquest temps hi ha hagut 10 ingressos i 3 altes. Per últim, en relació a fa una setmana hi ha un altre centre de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva que ha tornat a registrar pacients COVID, després que ja no en quedava cap. Es tracta de l’Hospital Asil Sant Jaume, on hi ha 4 persones ingressades tractant-se d’aquesta malaltia.

Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat dimecres, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 111 persones ingressades per COVID, 13 menys en relació a l’anterior recompte de la setmana passada. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 265.854 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha tornat a pujar, i continua situat a la part alta de la taula. Ara és 725 punts, i en l’anterior comunicat era de 654. A Blanes també ha augmentat en relació a l’anterior registre, i ara està en els 763 punts -una puntuació que continua incloent la població en la franja de la zona alta de perill-, després que en l’anterior actualització era de 509 punts.



Data de realització: 03/11/2022 | Data de la darrera actualització: 03/11/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300