Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Teatre de Blanes acull dijous la projecció de ‘Sis Dies Corrents’, la gran triomfadora dels Premis Gaudí 2022


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 03/16/2022 02:55:07 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CinemesEl Teatre de Blanes acull dijous la projecció de ‘Sis Dies Corrents’, la gran triomfadora dels Premis Gaudí 2022

La pel·lícula en clau d’humor sobre tres lampistes en la vida real i en la ficció ha guanyat 5 estatuetes, entre elles a dos dels actors, i s’oferirà el 17 de març a les 8 del vespre

Aquest proper dijous els cinèfils en especial i el públic en general amb ganes de passar una bona estona tenen una cita amb una pel·lícula que compta, sense cap mena de dubte, ofereix més d’un punt a favor per apuntar-se-la a l’agenda. Es tracta de la projecció del film ‘Sis Dies Corrents’, que es projectarà al Teatre de Blanes el 17 de març al punt de les 8 del vespre.


Fotograma del film 'Sis Dies Corrents'
Forma part del Cicle de Cinema Gaudí, organitzat per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Blanes amb el suport de l’Acadèmia del Cinema Català, i precisament val a dir que en aquesta ocasió aquesta institució hi té molt a veure amb els atractius amb què compta el film. I és que en la darrera edició dels Premis Gaudí que organitza l’acadèmia, la gran triomfadora va ser precisament aquest film, ‘Sis Dies Corrents’.


Neus Ballús durant el rodatge del film
Es va endur cinc de les nou nominacions a què optava dels guardons: millor pel·lícula, direcció a càrrec de Neus Ballús; muntatge i dos premis pels actors no professionals Mohamed Mellali –Gaudí a l’actor principal, guanyat a veterans com Eduard Fernández o Roger Casamajor- i Valero Escolar, premiat en la categoria d’actor secundari. El film gira a l’entorn de tres lampistes de l’extraradi de Barcelona, actors no professionals, tant en la vida real com en la ficció.

Un film de vis còmica de gènere híbrid

Un altre dels elements del film és precisament la vis còmica amb què s’ha rodat, amb un enfoc decididament lluny de tragèdies i drames, que no cal anar a buscar actualment en la ficció, massa abundants són a la realitat. Basada en situacions i personatges reals, relata el dia a dia en la vida de tres personatges principals: Moha, Valero i Pep.


Són els tres treballadors d’una petita empresa de lampisteria i electricitat a la perifèria de Barcelona, i al llarg d’una setmana en Moha (Mohamed Mellali) el més jove, haurà de demostrar que està preparat per poder substituir a en Pep, que es jubila. Ara bé, el conflicte està servit perquè el tercet en qüestió, en Valero (Valero Escolar), considera que no el pot substituir, dubta que els clients acceptin un treballador marroquí a casa seva.

Està considerada com una pel·lícula de gènere híbrid, perquè conjuga la ficció amb elements de la realitat. Conserva la sensibilitat característica de la seva autora, Neus Ballús, però aquest cop s’allunya del drama per composar un film de comèdia quotidiana. Una proposta que, sota una capa d’humor, narra sis històries que conformen la trama, els sis dies a què fa referència el títol. De fet, és el tercer llargmetratge que dirigeix Neus Ballús, després que la seva òpera prima va ser La Plaga al 2013 i El viaje de Marta al 2019.


‘Sis Dies Corrents’ es projectarà al Teatre de Blanes el dijous 17 de març a partir de les 8 del vespre, i les entrades al preu de 4€ es poden comprar online a https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/418-sis-dies-corrents.html



Data de realització: 03/16/2022 | Data de la darrera actualització: 03/16/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300