Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Continua estable el nombre de pacients COVID ingressats als centres de la Corporació de Salut


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/18/2022 08:54:12 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Continua estable el nombre de pacients COVID ingressats als centres de la Corporació de Salut

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 2 persones, 1 menys que fa una setmana; al de Calella no ha canviat, són 11; i a l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes tampoc ha variat, amb 4 persones

La darrera informació feta pública per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació COVID als seus centres hospitalaris indica que hi ha hagut una carta estabilització, sense que s’hagi produït cap defunció respecte fa una setmana. Ara hi ha 17 persones ingressades en total, 1 menys en relació a l’anterior recompte.

Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament als centres sanitaris de la corporació ha davallat fins les 19 persones, 9 menys que dijous de la setmana passada. A l’Hospital Comarcal de Blanes actualment hi ha 2 persones ingressades, una menys respecte l’anterior recompte. Des de llavors hi ha hagut 4 ingressos i 5 altes, 2 de les quals són pacients que ja han negativitzat però continuen ingressats.


Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 11 persones tractant-se de COVID, el mateix nombre que la setmana passada. Durant aquest temps hi ha hagut curiosament 11 ingressos i 11 altes, 4 de les quals són pacients ja han negativitzat però continuen en tractament al centre. Per últim a l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes hi ha ingressades 4 persones tractant-se per COVID, el mateix nombre que fa una setmana. Durant aquest temps hi ha hagut 3 nous positius, i d’altres 3 ja han donat negatiu en l’última prova diagnòstica.

Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat dimecres, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 81 persones ingressades per COVID, 30 menys en relació a l’anterior recompte de la setmana passada. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 268.479 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha davallat i continua situat a la part alta de la taula. És de 544 punts, i en l’anterior comunicat era de 725. A Blanes també ha baixat en relació a l’anterior registre, i ara està en els 711 punts -una puntuació que continua incloent la població en la franja de la zona alta de perill-, després que en l’anterior actualització era de 763 punts.
Data de realització: 03/18/2022 | Data de la darrera actualització: 03/18/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300