Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Mag Stigman sedueix petits i grans al Teatre de Blanes amb el seu espectacle ‘El Circ dels Impossibles’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/23/2022 09:58:43 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Mag Stigman sedueix petits i grans al Teatre de Blanes amb el seu espectacle ‘El Circ dels Impossibles’

La sessió formava part del cicle de Rialles Blanes, que ha programat pel proper diumenge 27 de març ‘Somiacaixes’ de la Cia de Teatre Anna Roca

De manera habitual, quan l’Associació Rialles Blanes organitza un espectacle el Teatre de Blanes s’omple de públic disposat a passar una bona estona amb una representació de qualitat. Ara bé, potser l’expressió ‘ple de gom a gom’ es queda curta per descriure que en aquesta ocasió realment el pati de butaques estava farcit de dalt a baix.


El Mag Stigman poc abans d'encetar l'espectacle 'El Circ dels Impossibles'
Es tractava de gaudir de l’espectacle del Mag Stigman ‘El Circ dels Impossibles’, estrenat feia poques setmanes. La cita va ser fa tres setmanes, i es pot ben dir que la sessió va seduir petits i grans, no tan sols per la qualitat dels números de màgia, sinó sobretot per la simpatia i bon fer d’un artista que des del minut zero cerca la proximitat i participació dels espectadors, però sense anorrear ni sotmetre al públic a una innecessària incomoditat si es pateix de pànic escènic.


Abans de començar l’espectacle, com és habitual en cadascuna de les funcions de Rialles Blanes, diversos membres de l’entitat blanenca van adreçar-se al públic per saludar-los i avançar-los l’entretinguda estona que estaven a punt de gaudir, una salutació a la qual també s’hi va afegir el mateix Mag Stigman. L’artista, que tot just havia estrenat l’espectacle feia uns dies a Tremp, i aquell mateix cap de setmana al Teatre Apolo de Barcelona, va posar en antecedents al públic que ja dolava per l’inici imminent

‘El Circ dels Impossibles’, basat en la història de Harry Cameron

El Mag Stigman es va encarregar de tornar a reinaugurar ‘El Circ dels Impossibles’ a Blanes, un espectacle basat en la història real del malabarista, mag i propietari d’un circ, Harry Cameron (1881-1944), conegut artísticament amb el sobrenom de ‘The Great Carmo’. La seva fama va fer que fins i tot el conegut poeta català Joan Brossa li dediqués un poema.


El circ de Harry Cameron va desaparèixer sobtadament l’any 1930 víctima d’un gran incendi que va acabar amb el què era considerat com un dels millors espectacles del món. Ara el Mag Stigman ha tingut la idea de tornar a reinaugurar aquest circ agafant el testimoni del mateix Harry Cameron, que feia de mestre de cerimònies i mag de circ a l’hora. Ho fa amb l’ajut de la regidora de l’espectacle, Lola López, així com de tots els i les voluntàries que s’apuntin a participar.


Amb dosis de màgia, il·lusió i molt bon rotllo, el Mag Stigman va fer ressorgir un altre cop d’entre les cendres ‘El Circ dels Impossibles’ que va incloure la combinació de diferents arts escèniques: malabars, coreografies, il·lusionisme, màgia i música per complaure un ample ventall de públic. En definitiva, una festa escènica, una autèntica experiència multidiscplinar que petits i grans van gaudir des del primer fins al darrer moment.

Proper espectacle de Rialles el 27 de Març: ‘Somiacaixes’ de Cia Anna Roca

El proper espectacle infantil i familiar organitzat per Rialles al Teatre de Blanes tindrà lloc aquest proper diumenge 27 de març, el darrer cap de setmana d’aquest mes. Més concretament s’oferirà la funció que du per títol ‘Somiacaixes’, de la Companyia de Teatre Anna Roca. La protagonista de la història és l’Anna, que coneix un secret molt preuat: què cal fer per mantenir els contes vius.


El Teatre de Blanes, ple de gom a gom abans de començar l'espectacle
'El Circ dels Impossibles'
No es tracta de cap aliment màgic, ni cap clau mestra o una recepta miraculosa que contribueixi a què els contes no morin mai. Dins d’unes caixes enigmàtiques, que donen peu al títol de l’obra. ‘Somiacaixes’ es representarà al Teatre de Blanes-Teatre de la Costa Brava Sud diumenge vinent a 2/4 de 6 de la tarda, i per a l’adquisició de compres anticipades online es pot fer a través de l’enllaç https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/393-somiacaixes--rialles.htmlData de realització: | Data de la darrera actualització: 03/23/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300