Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els ajuntaments de Blanes i Ardales celebraran dissabte un Acte Institucional per refermar l’agermanament


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/25/2022 11:07:02 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Els ajuntaments de Blanes i Ardales celebraran dissabte un Acte Institucional per refermar l’agermanament

L’acte l’encapçalaran els dos alcaldes, Àngel Canosa i Juan Alberto Naranjo, i al llarg del cap de setmana l’entitat blanenca d’Ardales també ha programat diverses activitats

Aquest cap de setmana Blanes i Ardales, les dues ciutats agermanades oficialment des de fa gairebé 30 anys, però unides més enllà de les institucions des de fa més de mig segle, tornaran a refermar aquests llaços, trencats físicament per la COVID durant dos anys, però molt vius tot i la distància que separa les dues ciutats. Aquest cap de setmana els alcaldes dels dos municipis, Àngel Canosa i Juan Alberto Naranjo, encapçalaran un Acte Institucional que també comptarà amb la participació de membres de les dues corporacions municipals.


Conjunt escultòric 'El Sillón del Rey'
Es tracta de inaugurar la nova senyalització que s’haurà instal·lat per identificar el monument d’El Sillón del Rey, que va ser regalat per la població malaguenya l’any 1993 a Blanes, amb motiu dels actes oficials d’agermanament. Un acte molt senzill però que s’espera amb il·lusió per part de les dues bandes, perquè servirà per reprendre una relació que, mes enllà de les institucions, sempre ha estat refermada per llaços més emotius.

Actes de l’Associació Andalusa d’Ardalenys i Amics d’Ardales

D’altra banda, l’Associació Andalusa d’Ardalenys i Amics d’Ardales ha organitzat diversos actes que també comptaran amb l’assistència dels dos batlles. Aquest divendres, quan està previst que arribi a Blanes la delegació ardalenya encapçalada pel seu alcalde, tindrà lloc un Dinar de Germanor, i l’endemà dissabte hi haurà un espectacle al Teatre de Blanes.


Presentat amb el títol ‘Preparando el Viaje a San Isidro’, la sessió començarà a les 9 de la nit, i fusionarà les cultures de les dues ciutats agermanades a través de la participació dels quadres de ball de l’Esbart Joaquim Ruyra i el concert de flamenc del grup Ábrego. El preu de l’entrada és de 12 €, i es poden comprar anticipadament online a través de l’enllaç https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/409-preparant-el-viatge-a-sant-isidro.html


Per últim, l’entitat blanenca d’arrels andaluses també ha preparat per diumenge al matí un darrer acte de caire gastronòmic. Es tracta d’un esmorzar típic de Setmana Santa que tindrà lloc al local de l’entitat a partir de 2/4 de 10 del matí. Durant l’àpat se serviran bunyols de quaresma, cafès i cafè amb llet.
Data de realització: 03/25/2022 | Data de la darrera actualització: 03/25/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300