Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Aquest dijous 31 de març, darrer dia per la recollida d’ajuda humanitària que es durà de Blanes a Ucraïna a l’abril


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 03/30/2022 10:23:29 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

BANDERA_PAUAquest dijous 31 de març, darrer dia per la recollida d’ajuda humanitària que es durà de Blanes a Ucraïna a l’abril

Aquests dos darrers dies encara es pot portar menjar, material higiènic i sanitari, mantes i sacs de dormir a la nau d’ORVIS del polígon industrial de 9 a 13 h i de 15 a 18 h

Fins aquest proper dijous 31 de març hi ha temps per poder seguir portant material. És el termini que s’ha fixat l’organització d’aquesta iniciativa, el Centre Cristià FEAM de Blanes, en coordinació amb la ONG d’Acció Solidària ‘El Bon Samarità’ de Blanes. La recollida de material es va iniciar la setmana passada amb l’objectiu de dur-lo directament de Blanes a Ucraïna a l’abril.


Nau ORVIS, recollida ajut humanitari per Ucraïna
El carregament d’ajuda humanitària, amb tot el material que s’hagi aconseguit recollir aquí, es distribuirà a Ucraïna a través d’un equip de persones encapçalat pel director de la ONG d’Acció Social i Solidària de Blanes, Jaume Torrado. S’ha fixat la data del 31 de març com a topall per tancar la recollida per poder coordinar i organitzar la càrrega d’un camió amb el material humanitari durant els propers dies, a principis d’abril.



Recollida Ajuda Humanitària a la nau d’ORVIS, a l’Avinguda de l’Estació

Dissabte al matí es va estar fent recollida de material a la nau de La Botiga Solidària d’El Bon Samarità, mentre que la resta de dies laborables, de dilluns a divendres, es continua fent a la nau d’ORVIS durant tot el dia: des de les 9 del matí fins la 1 del migdia, i des de les 3 de la tarda fins les 6 del vespre. La nau està situada a l’Avinguda de l’Estació número 62, al polígon industrial.


El tipus de productes que es recullen són, essencialment, aliments de llarga durada, material higiènic i sanitari, així com mantes i sacs de dormir. Més concretament són:
    - Menjar amb caducitat de llarga durada
    - Llet i Llet en pols
    - Oli de gira-sol i/o oli de canola per cuinar
    - Bolquers per a nadons i nens/nenes
    - Matalassos i Sacs de Dormir
    - Roba de llit i mantes
    - Kits higiènics
    - Medicines
    - Material Sanitari




Data de realització: 03/30/2022 | Data de la darrera actualització: 03/30/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300