Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes serà durant dos caps de setmana la capital catalana del Windsurf en quatre categories


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 03/31/2022 10:05:04 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

ClubVelaBlanesBlanes serà durant dos caps de setmana la capital catalana del Windsurf en quatre categories

El Club de Vela Blanes organitza el Campionat de Catalunya de Windsurf que tindrà lloc els dies 2, 3, 9 i 10 d’abril, en Raceboard, Windsurfer, Techno 293-Techno Plus i Iniciació

A partir d’aquest proper dissabte, i durant dos caps de setmana consecutius, Blanes esdevindrà la capital catalana del windsurf a través de la competició que organitza el Club de Vela Blanes amb el suport de la Federació Catalana de Vela. Es tracta del Campionat de Catalunya de Windsurf, que es disputarà en aigües blanenques els dies 2, 3, 9 i 10 d’abril.


Campionat d'Espanya Windsurf 2021
Es disputaran proves en quatre categories: Raceboard, Windsurfer, Techno 293 i Techno Plus, així com en Iniciació. Es tracta de la primera competició destacada d’aquesta modalitat de navegació que es fa aquest 2022 a Catalunya, ja que aplega un ample ventall de tipus de categories. De les quatre que competiran, fins al moment només hi ha dues reconegudes a la guia esportiva de la Federació: Raceboard i les dues modalitats de Techno.


Per la seva banda, la Windsurfer encara no està inclosa a la guia, i la categoria d’Iniciació aplegarà tots i totes les navegants que comencen en Windsurf, però que prèviament encara no havien competit. És una mena de ‘Open’ on podà participar-hi tothom qui tot just comença a moure’s en aquesta categoria. Pel que fa al nombre d’inscrits, s’espera que s’arribi a la cinquantena, sumant totes les categories.

El Club de Vela Blanes, un veterà organitzador de proves Windsurf

D’entre aquest total de categories, el Club Vela Blanes estarà molt ben representat ja que, entre d’altres esportistes que navegaran per l’entitat blanenca al Campionat de Catalunya s’hi inclouen Laura Cabezas, actual campionat, així com Marc Tusquets, actual sots-campió. La competició d’aquests dos propers caps de setmana seran l’avançada d’un esdeveniment encara més potent.


Es tracta de la 1a Copa d’Espanya en la categoria de Windsurfer, que serà la primera vegada que es disputa a l’estat espanyol després que la Federació Espanyola de Vela l’ha inclòs com a tal. Aquesta competició, a més a més, coincidirà amb un període especialment actiu a Blanes: del 15 al 18 d’abril, és a dir, en plena Setmana Santa.


Precisament l’any passat, tot i les limitacions que hi havia encara per les mesures de contenció de la COVID, el Club de Vela Blanes ja va acollir el Campionat d’Espanya de Windsurf en tres modalitats: Raceboard, Open Foil i Fòrmula Foil. Tot això després que en una anterior ocasió, l’any 2018, el Club de Vela Blanes va organitzar el Campionat Mundial.



Data de realització: 03/31/2022 | Data de la darrera actualització: 03/31/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300