Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes serà aquests dies la capital internacional dels projectes mediambientals a través de la reunió anual de l’Aliança Inogen


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/02/2022 08:25:38 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FOTOBlanes serà aquests dies la capital internacional dels projectes mediambientals a través de la reunió anual de l’Aliança Inogen

Participen un centenar de persones d’arreu del món que seran a Blanes del 3 al 6 d’abril per parlar de projectes de medi ambient, seguretat i salut, i sostenibilitat

L’Aliança de Consultors Internacional Inogen ha triat aquest 2022 la ciutat de Blanes, on comença la Costa Brava, per a la seva trobada anual que tindrà lloc a partir d’aquest proper diumenge, 3 d’abril, fins al dimecres dia 6. L’esdeveniment, a més a més, està inclòs al seguit d’actes commemoratius del seu 20è aniversari, per això serà encara més especial del què ja sol ser de manera habitual.


Els membres d’Inogen treballen a més de 150 països d’arreu del món en projectes de medi ambient, seguretat i salut, i sostenibilitat. L’objectiu de la trobada d’aquest mes d’abril és compartir amb totes i tots els assistents els projectes més emblemàtics en què estan treballant i crear sinèrgies per treballar en camps com la responsabilitat ambiental, social i governança tant de les empreses com de les institucions.


En aquesta especial edició en què es compleixen les dues dècades de vida, comptarà amb la participació d’un centenar de persones d’arreu del món que estaran a Blanes, compartint jornades de treball i de descoberta del territori, la part més salvatge de la costa catalana. D’altra banda, també està previst que es connectin telemàticament a les sessions prop d’un centenar de persones més que ho seguiran virtualment.

Benvinguda a càrrec de l’alcalde de Blanes

Els i les participants s’allotgen a Blanes, i durant la seva estada a la població també tenen previst fer sortides guiades per conèixer els encants i atractius del territori de les seves àrees d’influència. Abans que comencin les jornades de treball pròpiament dites, el proper dilluns al matí, la jornada de demà diumenge l’aprofitaran per fer una visita a la ciutat de Girona.


D’altra banda, dimecres tenen concertada una passejada pel Jardí Botànic Marimurtra, un exemple vivent del seu compromís envers el medi ambient i la sostenibilitat, així com de les interaccions que promou entre l’activitat humana i els tresors naturals que hi ha al seu paratge.

L’endemà dilluns començarà la primera de les tres intenses sessions de treball, amb unes paraules de benvinguda de l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, qui assistirà a la jornada inaugural acompanyat de la tinenta d’alcalde de Medi Ambient, Marina Vall·llosada. L’Aliança Internacional Inogen ha escollit Blanes perquè un dels seus membres, MediTerra Consultors Ambientals, hi té la seva seu. MediTerra és una empresa consultora que, des de la seva fundació l’any 1998, s’ha especialitzat en qüestions mediambientals.


Tots els seus serveis es regeixen per criteris de sostenibilitat ambiental, econòmica i social. És a dir, que en el cicle de vida d’un projecte procuren que l’impacte sobre el medi ambient sigui el mínim possible, i que les seves actuacions –com per exemple, propostes de sanejament de sòls contaminants- siguin el més sostenibles possibles amb el menor impacte ambiental, econòmic del projecte i dels usos socials del terreny.Data de realització: 04/02/2022 | Data de la darrera actualització: 04/04/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300