Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull la setmana vinent una Campanya de Donació de Sang Extraordinària a dos centres educatius


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/03/2022 08:17:44 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes acull la setmana vinent una Campanya de Donació de Sang Extraordinària a dos centres educatius

El dimarts 5 d’abril l’Escola Sa Forcanera i l’Institut Sa Palomera allotjaran sengles jornades de donació de sang al llarg de tot el dia

La setmana vinent Blanes acollirà una jornada extraordinària de donació de sang molt especial, més enllà de les que se solen organitzar coincidint amb l’estiu, al marge de les campanyes ordinàries que es fan periòdicament a la vila. Es tracta del projecte educatiu ‘Aprèn, Participa i Dóna’ impulsat pel Banc de Sang i Teixits de Girona per difondre el missatge de la donació als més joves, i augmentar la conscienciació de la necessitat de donar sang.


Donació de Sang a l'Escola Mossèn Joan Batlle, febrer 2022
L’objectiu és que els i les alumnes dels centres educatius participin activament en una campanya de donació, treballant conceptes relacionats amb la sang, així com que contemplin la possibilitat de fer-se donants quan hagin complert la majoria d’edat, els 18 anys. Després que tot just fa dues setmanes Blanes ja va acollir una de les Campanyes de Donació de Sang Ordinàries que es fan cada tres mesos, la setmana vinent n’hi haurà una d’extraordinària en dos sentits.

Donació de Sang el 5 d’abril a l’Escola Sa Forcanera i a l’INS Sa Palomera

I és que si durant aquests darrers anys el projecte educatiu ‘Aprèn, Participa i Dóna’ ja s’ha acollit en alguns centres, la setmana vinent es farà simultàniament, el mateix dia en dues localitzacions diferents: a una escola i a un institut. Més concretament serà el dimarts 5 d’abril, i tindrà lloc d’una banda a l’Escola Sa Forcanera –ubicada al barri de Mas Enlaire, al Pla Parcial Costa Brava-, i de l’altra a l’Institut Sa Palomera, al barri de Mas Moixa-Mas Florit.


La jornada tindrà lloc coincidint amb el mateix dia als dos centres educatius al llarg de tota la jornada del proper dimarts. D’una banda, a l’Escola Sa Forcanera es farà a partir de 2/4 de 12 del matí i fins 2/4 de 2 del migdia, i continuarà posteriorment des de 2/4 de 3 de la tarda, allargant-se fins 2/4 de 6 del vespre. En aquest cas, l’experiència comptarà amb l’activa col·laboració dels i les alumnes de 6è de primària.


Per la seva banda, a l’Institut Sa Palomera la jornada del proper dimarts començarà a les 11 del matí fins les 2 del migdia, i després es reprendrà a les 3 de la tarda fins les 8 del vespre. El projecte educatiu en aquest centre de secundària està activament impulsat pels i les alumnes de 4rt d’ESO. En tots dos casos, ja es vagi a l’escola o a l’institut, es recorda a les persones que vulguin fer efectiva la seva donació que han de dur el seu corresponent document d’identificació oficial, així com que no han de venir en dejú per evitar possibles marejos.


Des del Banc de Sang i Teixits de Girona s’agraeix especialment la implicació que estan demostrant tenir especialment a Blanes els centres escolars de la vila, que s’han adherit en diverses ocasions al projecte ‘Aprèn, Participa i Dóna’. Les dues experiències més recents han tingut lloc tot just el febrer d’aquest any, quan es va fer una campanya de donació allotjada a l’Escola Mossèn Joan Batlle, i el passat mes de març, quan l’alumnat del Col·legi Santa Maria va donar suport a la campanya ordinària de donació que es va fer a la Sala de Plens.


Donacions de Sang Dimarts 5 d’Abril
Horaris
Escola Sa Forcanera
Avinguda de la Pau, 31
De 11’30 a 13’30 h
i de 14’30 a 17’30 h
Institut Sa Palomera
Carrer Vilar Petit, 24
De 11’00 a 14’00 h
i de 15’00 a 20’00 hData de realització: | Data de la darrera actualització: 04/03/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300