Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Continuen les Vacunacions COVID a Blanes les tardes de dimarts i dijous durant tot el mes d’abril


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/04/2022 08:37:27 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Continuen les Vacunacions COVID a Blanes les tardes de dimarts i dijous durant tot el mes d’abril

Se seguirà fent el mateix horari de 15 a 19 h, i només es deixarà de fer el 19 d’abril, Dia de l’Aplec del Vilar. Cal demanar sempre Cita Prèvia https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/

Tal com ja s’havia avançat fa una setmana, durant aquest recentment estrenat mes d’abril el Punt de Vacunació COVID Poblacional que hi ha al local de la Plaça 11 de Setembre, al barri de Mas Enlaire, continuarà en ple funcionament. Serà al llarg de tot l’abril, llevat d’una única incidència que vindrà donada per les Vacances de Setmana Santa.


L’Equip de Vacunació COVID de l’Equip d’Atenció Primària (EAP) de Blanes continuarà treballant doncs un mes més a l’emplaçament extern als ambulatoris que tants bons resultats ha donat per la comoditat dels usuaris i usuàries que s’hi adrecen. Durant tot aquest mes se seguirà vacunant contra el coronavirus dos dies a la setmana, mantenint-se les tardes dels dimarts i els dijous.

La Vacunació COVID es fa des de les 3 del migdia fins les 7 del vespre, si bé diferenciant-se les franges d’edat a qui estan destinades. Els dimarts, durant tota la tarda, així com els dijous de 15 a 17 h, està adreçada per les dosis de records a persones de 18 anys o més vacunades amb Pfizer o Moderna i vacunats amb Janssen o AstraZeneca de qualsevol edat. També s’injecten primeres dosis per a nois i noies de 12 anys o més.


Per la seva banda, en la franja horària de 17 a 19 h de les tardes dels dimarts i dijous, es restringeix per fer-se vacunacions infantils, és a dir: dels 5 als 11 anys d’edat. En tots els casos, sigui quina sigui la dosi i la franja d’edat, es manté l’obligatorietat de demanar Cita Prèvia: https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/


Vacunació COVID

Local Plaça 11 de Setembre

Dimarts i Dijous de 15 a 17 h
Dosis de Record 18 anys o més
Primeres Dosis 12 anys o més
Dimarts i Dijous de 17 a 19 h
Infantil, de 5 a 11 anys

Durant el període que coincideix amb la Setmana Santa (a partir de la setmana vinent), els dies festius només afectaran una de les jornades durant tot aquest període vocacional. Es tracta del dimarts 19 d’abril, en què el centre de vacunació no obrirà a causa que a Blanes se celebra la segona festa local de tot l’any amb motiu de l’Aplec del Vilar. La resta de dies funcionarà com ara: les tardes de dimarts i dijous.
Data de realització: 04/04/2022 | Data de la darrera actualització: 04/04/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300