Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

18 dotacions de cossos d’emergència i seguretat intervenen en l’extinció d’un incendi en un pàrking a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/04/2022 09:28:34 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

18 dotacions de cossos d’emergència i seguretat intervenen en l’extinció d’un incendi en un pàrking a Blanes

Es van haver de desallotjar una 30ena de veïns i veïnes de l’immoble preventivament, i cap persona va resultar afectada, només van haver danys materials

La tarda-vespre d’aquest passat diumenge un total de 18 dotacions de diversos cossos d’emergència i seguretat van haver d’intervenir en l’extinció d’un incendi que es va declarar al nucli urbà de Blanes. L’avís es va donar pels volts de 2/4 de 6 de la tarda, informant que s’estava produint al barri d’El Control-Horta de La Perla, prop del centre històric de la vila.


El foc es va produir al pàrquing de l’edifici situat al Carrer Mercè número 2, afectant les botigues així com els pisos superiors de l’immoble. Preventivament, es va procedir a evacuar la trentena de veïns i veïnes que en aquells moments estaven a casa seva, que no van poder tornar als seus respectius domicilis fins que es va poder comprovar la seguretat de cada pis, especialment per l’intens fum que hi havia.


L’operatiu per extingir l’incendi es va tancar a ¼ de 10 de la nit, i sortosament cap persona va resultat afectada, només es van registrar danys materials al pàrking, així com a les canonades de desguàs de tot l’edifici. Van participar-hi un total de 18 dotacions: 6 camions, 2 comandaments i 1 vehicle de suport de Bombers de la Generalitat; 4 patrulles de la Policia Local de Blanes; 2 patrulles dels Mossos d’Esquadra; 2 ambulàncies del SEM; i 1 unitat de Protecció Civil.
Data de realització: 04/04/2022 | Data de la darrera actualització: 04/04/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300