Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Club de Vela Blanes triomfa al CN Balís i a l’Escala


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/05/2022 10:59:27 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Club de Vela Blanes triomfa al CN Balís i a l’Escala

Els iots Jekyll, Tossut Dos i Korrigan han destacat a la Regata Costanera a Llavaneres; i l’Equip de Regates d’Optimist han iniciat el circuit amb una primera prova a l’Alt Empordà

Aquest primer cap de setmana del mes d’abril el Club de Vela Blanes ha triomfat en sengles competicions que han tingut lloc fora de les seves instal·lacions, a banda de l’organització del Campionat de Catalunya de Windsurf que s’ha encetat en aigües blanenques. D’una banda, a través de la tercera de les proves del Circuit de Regates Costaneres 2022 de la Federació Catalana de Vela organitzada pel Club Nàutic Balís, i de l’altra amb la primera prova del Circuit de Regates Optimist celebrada a l’Escala.


Regata Costanera, dissabte passat
Fotografia: Laura Carrau-CN El Balís
En la primera competició els tres iots del Club de Vela Blanes que participaven en la regata al grup A-Dos han completat la regata: Korrigan 4, de Joan Balaguer amb Àlex Fernández va assolir la 4rta plaça; Tossut Dos dels ‘Peralta’, pare i fill, han estat els segons classificats de la prova; i el J80 Jekyll de Stephane Azzoni ha estat el guanyador de la classe Orc A-Dos. Van haver de recórrer una distància de 30 milles nàutiques: Balís, Blanes, Balís, i en total van participar 14 iots al grup de tripulació, 2 al de solitaris i 11 al grup de A-Dos.


L'Equip de Regates Club de Vela Blanes a l'Escala, dissabte passat
Per la seva banda, fins a 6 regatistes de l’escola del CV Blanes han debutat al Circuit de Regates d’Optimist disputat a l’Escala: Vladik, Berta, Emma, Mar, Martina i Alexandra. Els i les 6 esportistes han acompanyat Max, Tessa i Ivai a la XIV Costa Brava Sailing Meeting, sumant el 25% de la flota. La cita que inaugura el calendari de competició de vela a l’Escala ha reunit fins a una 40ena de tripulacions i ha comptat amb representants procedents del GEN Roses, el CN Estartit, el CN Costa Brava-CV Palamós, el CV Blanes i el CN Vilassar.
Data de realització: 04/05/2022 | Data de la darrera actualització: 04/05/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300