Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull aquest cap de setmana les darreres proves del Campionat de Catalunya de Windsurf 2022


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/07/2022 12:20:06 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

ClubVelaBlanesBlanes acull aquest cap de setmana les darreres proves del Campionat de Catalunya de Windsurf 2022

El darrer cap de setmana es van disputar les primeres regates, que continuaran dissabte i diumenge en Raceboard, Windsurfer, Techno 293-Techno Plus i Iniciació

El proper cap de setmana Blanes culminarà el Campionat de Catalunya de Windsurf 2022 amb les darreres proves que tindran lloc dissabte i diumenge. El primer cap de setmana d’abril es van iniciar les regates, disputant-se tres proves en les categories d’Iniciació, Techno Plus i Techno 293, i el proper cap de setmana del 9 i 10 d’abril s’hi afegiran les categories de Raceboard i Windsurfer.


1er cap de setmana Campionat Catalunya Windsurf 2022
El passat cap de setmana els i les regatistes van haver d’afrontar una primera jornada del dissabte molt dura meteorològicament parlant, amb vents que van passar a bufar amb ratxes molt fortes en pocs segons, de 10 a 20 nusos, i onades d’1 metre i mig. Per contra, l’endemà diumenge la manca de vent va obligar a suspendre la jornada per manca de vent, després que es va esperar fins les tres del migdia.


El Campionat de Catalunya de Windsurf està organitzat pel Club de Vela Blanes amb el suport de la Federació Catalana de Vela, i compta amb una inscripció que volta els 50 participants. D’entre aquest total, el Club de Vela Blanes està molt ben representat ja que, entre d’altres esportistes que navegaran per a l’entitat blanenca, s’hi inclouen Laura Cabezas i Marc Tusquets, actuals campiona i sots-campió, respectivament.


Diumenge finalitzarà el Campionat de Catalunya de Windsurf 2022 amb l’acte de lliurament de premis, que està previst que tingui lloc a la tarda. Això serà després que tant dissabte com diumenge s’hagin disputat les darreres proves de la competició, que serà el preàmbul d’un esdeveniment encara més potent que tindrà lloc la setmana vinent.


Es tracta de la 1a Copa d’Espanya en la categoria de Windsurfer, que serà la primera vegada que es disputa a l’estat espanyol després que la Federació Espanyola de Vela l’ha inclòs com a tal. Aquesta competició, a més a més, coincidirà amb un període especialment actiu a Blanes: del 15 al 18 d’abril, és a dir, en plena Setmana Santa.Data de realització: 04/07/2022 | Data de la darrera actualització: 04/07/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300