Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El CAU Pinya de Rosa ha celebrat un Torneig de Bàsquet 3x3 per organitzar sortides de campaments


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/08/2022 09:13:48 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

AE_PinyaDeRosaEl CAU Pinya de Rosa ha celebrat un Torneig de Bàsquet 3x3 per organitzar sortides de campaments

Es va allotjar al llarg del dissabte a la pista esportiva del barri de Mas Enlaire, i estava organitzat per la unitat de les ‘Pionel·les Matagalls’

El passat cap de setmana l’Agrupament Escolta Pinya de Rosa de Blanes, el CAU, va organitzar per primera vegada una activitat que va comptar amb un ample seguiment al llarg de tota la jornada, molt ben valorada per tothom que va participar-hi i per la mateixa organització. Es tractava del Torneig 3 x 3 de bàsquet que es va allotjar a la pista esportiva del barri de Mas Enlaire, a la Plaça 11 de Setembre, i va comptar amb el suport del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Blanes.


Torneig 3 x 3 CAU Pinya de Rosa, dissabte passat
a la pista esportiva de la Plaça 11 de Setembre, al barri de Mas Enlaire
Més concretament, la unitat de les ‘Pionel·les Matagalls’ del CAU es van encarregar d’organitzar el torneig esportiu que va tenir lloc dissabte al llarg de tot el dia. Per això, es van instal·lar diverses cistelles de mini bàsquet a la pista esportiva, per facilitar que es pouessin celebrar simultàniament diversos partits de 3 x 3 entre els diferents equips que s’hi van apuntar.


Es van disputar encontres en diferents categories, obert a la participació de gent de totes les edats i condicions físiques. També es va disposar una barra de bar, i a la tarda la gent de la NAU4 Espai Jove es va encarregar en la confecció de batuts healthys, contribuint així a recaptar fons econòmics, a banda de la inscripció que es feia al preu de 5€.


Al matí el torneig de 3 x 3 el van disputar nois i noies de 8 a 14 anys d’edat, i en canvi a la tarda ja estava obert a la participació d’un públic més gran, que tinguessin a partir de 16 anys i inclús per a veterans. Tothom, independentment de si guanyava o no els partits, es va endur premi i obsequis, que van cedir com a col·laboració diverses botigues i establiments de Blanes.


Venda de mitjons tècnics 'Pics Pedraforca' coincidint
amb la jornada del 'Torneig 3 x 3'
L’objectiu de l’activitat era reunir els suficients fons econòmics per poder organitzar una sortida de campaments de cara a la Setmana Santa d’enguany. Val a dir que precisament coincidint amb el Torneig de 3 x3 una altra unitat del CAU, la del Pedraforca, va estar venent mitjons tècnics de ‘Pics Pedraforca’, els ‘Pedrasocks’, al preu de 8€ el parell. En aquest cas, per reunir fons econòmics per anar de campaments al País Basc.

Data de realització: 04/08/2022 | Data de la darrera actualització: 04/08/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300