Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’organització del 5è Concurs de Dansa Vila de Blanes lliura 1.000 € a la Fundació Amics de Joan Petit Nens amb Càncer


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/08/2022 08:21:01 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’organització del 5è Concurs de Dansa Vila de Blanes lliura 1.000 € a la Fundació Amics de Joan Petit Nens amb Càncer

És la recaptació de la Gran Gala que va tancar el concurs organitzat per l’Associació de Dansa Elancé amb el suport de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament

Aquest passat dijous va tenir lloc un acte senzill però que significa molt per a tothom qui hi ha participat. Es tractava del lliurament de la recaptació de la venda d’entrades de la Gran Gala que el passat mes de març va tancar el 5è Concurs de Dansa Vila de Blanes. Ja s’havia anunciat que els beneficis de l’espectacle es destinarien a una ONG social molt apreciada i estimada a Blanes: la Fundació Amics de Joan Petit-Nens amb Càncer.


D'esquerra a dreta: Albert Sanz, Àngel Canosa, Gemma Vinyals i Teresa Gimeno
Finalment, s’han lliurat a l’entitat 1.000 €, simbolitzats en un taló entregat per la presidenta de l’Associació de Dansa Elancé, Teresa Gimeno, a la vicepresidenta i patrona de la Fundació Amics e Joan Petit-Nens amb Càncer, Gemma Vinyals. L’acte, que es va allotjar al Despatx d’Alcaldia, també va comptar amb la participació de l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, acompanyat del regidor de Cultura, Albert Sanz.

El Concurs de Dansa Vila de Blanes l’organitza l’Associació de Dansa Elancé de Blanes, i sempre ha comptat amb el suport de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament. La passada edició celebrada del 18 al 20 de març, va culminar amb una Gran Gala a benefici de la ONG que dedica els seus esforços a lluitar contra el càncer infantil, i va comptar amb les actuacions de ballarins i ballarines de primera categoria.


Així, van intervenir artistes d’IT Dansa, Cobosmika – Seed’s Company, el Ballet de Barcelona, Korpo Dance, el Ballet Contemporani de Catalunya, així com les coreografies seleccionades pel jurat d’entre les més destacades que hi va haver al llarg del concurs. Pel que fa als diners lliurats per l’entitat cultural blanenca, des de la Fundació Amics de Joan Petit-Nens amb Càncer s’ha remarcat que s’inclouran al projecte d’estudi del sarcoma infantil, pel qual es necessiten reunir 120.000 € perquè pugui tirar endavant.
Data de realització: 04/08/2022 | Data de la darrera actualització: 04/08/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300