Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes farà Visites Guiades Gratuïtes al Jaciment Romà d’Els Padrets la setmana vinent, de l'11 al 14


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/09/2022 08:02:18 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Ajuntament de Blanes farà Visites Guiades Gratuïtes al Jaciment Romà d’Els Padrets la setmana vinent, de l'11 al 14

Aniran a càrrec de l’arqueòleg i director de l’excavació en marxa, Joan Llinàs, amb places limitades que cal reservar a l’Oficina de Turisme

Després que les dues darreres setmanes s’han incorporat als treballs de l’Excavació del Jaciment Romà dels Padrets de Blanes grups de voluntaris i voluntàries, l’Ajuntament de Blanes fa un pas més perquè el projecte pugui ser conegut encara més. La setmana vinent ha programat diverses visites guiades gratuïtes que tindran lloc de dilluns a dijous, una per dia, coincidint amb les jornades en què s’hi estarà feinejant.


Tres voluntaris, amb el peto groc, treballant a l'excavació
Aniran a càrrec de Joan Llinàs, l’arqueòleg i director de l’excavació que està en marxa des de mitjans del passat mes de març, així com responsable de l’empresa de serveis arqueològics i culturals Atri Cultura i Patrimoni, adjudicatària del contracte. Joan Llinàs és la persona més idònia per encapçalar les visites sobre el terreny, perquè ja va encarregar-se de les primeres tasques que van conduir a seguir treballant-hi.


Toni Reyes, director de l'Arxiu i Tècnic de Patrimoni Històric,
informa als voluntaris de les seves tasques
Això donarà l’oportunitat a qui faci la visita guiada de poder veure com es desenvolupen les excavacions en viu i en directe al jaciment amb les explicacions de primera mà de qui millor el coneix. L’activitat està organitzada de manera conjunta per l’Arxiu Municipal i el Departament de Turisme de Promoció de la Ciutat, que s’encarregarà de fer les reserves que s’han de fer prèviament, ja que les places són limitades.


Les inscripcions cal fer-les a l’Oficina de Turisme de la Plaça Catalunya, o bé trucant al telèfon d’aquest servei, el 972 330 348. Les visites es faran cada dia, de l’11 al 14 d’abril, entre les 12 i les 13 h, i els grups seran d’un màxim de 20 persones sense comptar els nens i nenes menors de 10 anys, que caldrà que vagin agafades de la mà d’un adult.
Data de realització: 04/09/2022 | Data de la darrera actualització: 04/09/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300