Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Les Vacunacions COVID continuen a Blanes els dies 12, 14 i 21 d’abril


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/10/2022 09:15:27 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

VACUNACIO GRIPLes Vacunacions COVID continuen a Blanes els dies 12, 14 i 21 d’abril

Continuaran fent-se amb el mateix horari de 15 a 19, i només deixarà de fer-se el 19 d’abril, Dia de l’Aplec del Vilar, sempre demanant Cita Prèvia https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/

Tot i que comenci el cicle de Setmana Santa, el Punt de Vacunació Poblacional (PVP) de COVID que hi ha a la Plaça 11 de Setembre, al barri de Mas Enlaire, continuarà en ple funcionament. El cicle festiu tan sols provocarà que s’hagi de suspendre un dels dos dies en què s’hi està fent activitat, que ha passat a ser les tardes dels dimarts i dijous.

Els propers dies, doncs, la Vacunació COVID es farà el 12, 14 i 21 d’abril, a l’únic emplaçament extern dels ambulatoris que hi ha a Blanes, i que tants bons resultats ha donat per la comoditat dels usuaris i usuàries que s’hi adrecen. Durant aquest mes d’abril s’han continuat fent les vacunacions contra el coronavirus dues vegades per setmana.


L’únic dia d’aquest mes d’abril que s’ha hagut de suprimir, pel que fa a l’habitual calendari que es mantenia les darreres setmanes, serà el proper dimarts 19 d’abril, ja que coincideix amb el dia en què se celebra l’Aplec del Vilar, festiu a Blanes. La Vacunació COVID es fa des de les 3 del migdia fins les 7 del vespre, si bé diferenciant-se les franges d’edat a qui estan destinades, així com la dosi.

Els tres propers dies en què es farà vacunació –el dimarts 12 i els dijous 14 i 21 d’abril-, de 15 a 17 h es farà per a dosis de record per a persones de 18 anys o més, així com primeres dosis per a persones de 12 anys o més. Per la seva banda, de 16 a 19 h es farà vacunació infantil de 5 a 11 anys. En tot cas, sempre cal demanar Cita Prèvia: https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/Data de realització: 04/10/2022 | Data de la darrera actualització: 04/10/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300